Drukke zomer voor Friese zeilscholen

Leeuwarden – Het mooie zomerweer zorgt voor meer aanmeldingen voor zeilkampen. Friese zeilscholen hebben meer aanloop. ,,Mensen beginnen vertrouwen te krijgen in Nederlandse zomers.” Friese zeilscholen hebben een goede zomer achter de rug, dankzij het mooie weer en een goed draaiende economie.

,,Wij beleven absoluut een goede zomer, onze zeilkampen zijn uitverkocht”, zegt Christophe Meijer van zeilschool Pean in Nes (H). ,,Wij hebben deze zomer rond de 760 kinderen op kamp. Dat is 10 procent meer dan vorig jaar. Het mooie weer speelt wel mee, want er staat veel wind en dat is beter dan alleen maar regen. Maar ik denk dat die stijging vooral ligt aan de goed draaiende economie. Doordat mensen meer geld hebben komen er ook meer aanmeldingen.” (Friesch Dagblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *