Officiële presentatie en actie-video van het nieuwe foiling America’s Cup monohull-ontwerp

Portsmouth, Cowes (Engeland) – De sponsor van INEOS Team UK, de Engelse uitdager in de volgende America’s Cup heeft een video uitgebracht met opname van eerdere testvaarten met het nieuwe monohull ontwerp voor de volgende editie van de ‘Auld Mug’ in 2021 in het Nieuw-Zeelandse Auckland. De release vindt plaats ter gelegenheid van de eerste officiële ontmoetingen tussen de ingeschreven teams van de wedstrijd vandaag in Cowes.

Volgens de wedstrijdregels mogen de teams voorlopig nog geen grotere boten op schaal bouwen dan 12 meter (38 voet). Al eerder deden wat minder kwalitatieve ‘en in het wild op telefoons’ geschoten beelden de ronden op het net. Dit is dan de officiële presentatie. (Nauticlink, www.sail-world.com, www.americascup.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *