Vermiste jongen (13) uitgevaren met sloep uit Urk na middernacht gevonden op dijk Lelystad-Enkhuizen

Urk – Reddingboten van de KNRM Urk, Lelystad, Lemmer en Enkhuizen, vissersboten uit Urk en een helikopter van de Kustwacht uit Den Helder hebben in de nacht van maandag op dinsdag gezocht naar een 13-jarige jongen op het IJsselmeer.

Volgens een woordvoerder van de Kustwacht zou de jongen rond 18:15 uur maandagavond met een sloep de haven van Urk zijn uitgevaren. Vanaf dat moment werd niets meer van hem vernomen. De Kustwacht zelf werd pas tegen middernacht gealarmeerd over de vermissing. (Omroep Flevoland, ‘Familie vermiste tiener op IJsselmeer: ‘Een godswonder dat hij nog leeft’ – RTL Nieuws)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *