Mooi boek als december cadeau voor kinderen die zich vervelen op een boot…

PERSBERICHT

Haarlem – Niet alle kinderen zullen meteen enthousiast zijn bij het vooruitzicht van een vakantie op het water. Voor die groep – die nogal eens zuchtend aan boord wil stappen – kun je wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van een boek, waarmee ze kunnen ontdekken dat er meer op het water te beleven valt, dan ze denken.

Lisette Vos schreef ‘Samen de boot in’ met als doel kinderen wat meer om zich heen te laten kijken, ze nieuwsgierig te maken over hoe dat nou zit op een boot en op het water, en om ze een handje mee te laten helpen aan boord. Het is een echt ontdek- en doeboek voor kinderen vanaf een jaar of acht. Samen met ‘Moos Matroos’ gaan ze op ontdekkingstocht en door opdrachtjes, proefjes en knutsels komen ze steeds iets meer te weten over boten en varen. Achterin het boek zit een heus vaardiploma voor de echte matroos!

Ingrid Robbers maakte de leuke illustraties en zeezeiler én opa Henk de Velde schreef het voorwoord. Nu hoeft niemand zich meer te vervelen, zelfs niet als er in de haven geen wifi is…!

Auteur:Lisette Vos, ISBN:9789064106552, paperback van 96 blz., uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v. Prijs: 13,99 euro

Meer informatie www.gottmer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *