Zeezeilers beloond met Ocean Tribute Awards voor hun rol in oceaanonderzoek

Düsseldorf – Op maandagavond 21 januari zijn de winnaars van de Ocean Tribute Awards op boot Düsseldorf bekendgemaakt. De prijzen werden in drie verschillende categorieën uitgereikt: Maatschappij, Industrie & Wetenschap. De winnaars kregen hun prijs overhandigd door Prins Albert II van Monaco. Twee van de drie awards werden gewonnen door projecten waarin de zeilsport een belangrijke rol speelt.

Per categorie waren er drie kanshebbers genomineerd. Op 21 januari werd onthuld dat in de categorie Maatschappij de prijs door Malizia Ocean Challenge mee naar huis mocht worden genomen. In de categorie Industrie ging NeptuTherm er met de winst van door en The Ocean Race won in de categorie van de wetenschap. (Zeilen, Malizia Ocean Challenge, Volvo Ocean Race)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *