Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Vanclaes Boottrailers levert duizendste roestvrij stalen trailer uit

PERSBERICHT

Alphen aan den Rijn – Het voelt nog maar als gisteren dat de ambitieuze nieuwe boottrailer-producent Vanclaes de markt op kwam. Maar niets is minder waar. Sinds z’n lancering is Vanclaes alweer vijf jaar onderweg, en deze week werd reeds de duizendste roestvast stalen boottrailer uitgeleverd.

Directeur en eigenaar Stian Duijvelaar vertelt: “wij hebben de eerste jaren na de opstart ieder jaar een flinke groei doorgemaakt en onze boottrailers inclusief het productieproces tegelijkertijd iedere dag een stapje verder verbeterd en geïnnoveerd. Dat zien onze klanten en geeft hun meer en meer vertrouwen”

Het was geen makkelijke tijd om een nieuw bedrijf op te starten. De langste en diepste crisis uit de recente geschiedenis was immers in haar volle hevigheid aan het huishouden op de Europese markten. En dan starten met een luxe en innovatieve boottrailer waar het grootste gedeelte van de markt zich juist qua prijs naar beneden beweegt en de meeste boottrailers eerder versoberd werden. Toch heeft Vanclaes volgehouden en het verschil gemaakt door een eigen koers te varen.

Vanclaes is daarmee nu een speler geworden, die in alle 21 Landen waar Vanclaes inmiddels actief is veel bekendheid geniet. Duijvelaar: “In het begin moesten we alles zelf doen qua verkoop en marketing, nu kunnen we ons gelukkig prijzen met het feit dat er wekelijks nieuwe dealers worden ingericht in zowel binnen- als buitenland, en dat zelfs de meest conservatieve watersportbedrijven inzien, dat er wel degelijk een markt is voor innovatie en daarmee voor een hoogwaardige, duurzame en in prijs hoger gepositioneerde boottrailer.”

Wat Vanclaes in de toekomst gaat brengen, blijft een verrassing. Maar dat er continu gewerkt wordt aan wéér nieuwe innovaties en verbetering leidt geen twijfel. En net zo zeker is, dat deze vernieuwende producten ook weer op flinke schaal verkocht zullen worden…!

Voor meer informatie www.vanclaes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *