Afsluiten van een wereldwijde jachtverzekering begint voor vertrekkers een echt probleem te worden

Haarlem – De laatste jaren is het voor wereldzeilers behoorlijk lastig om een jachtverzekering af te sluiten. De prijzen stijgen en de regels en voorschriften zijn strenger geworden. Wat is er aan de hand?

Er zijn grote veranderingen gaande bij jacht­verzekeraars. Wereldzeilers voelen hiervan de gevolgen: ze worden uit de verzekering gegooid, kunnen geen verzekering meer afsluiten of hebben moeite om de gestegen premie of het eigen risico op te brengen. In plaats van een actiepuntje op de to­dolijst voor vertrek is het afsluiten van een verzekering plots een belangrijk onderwerp om tijdig mee aan de slag te gaan. (Zeilen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *