Watersporters mogen in België weer het water op

Oostende (België) – Driewerf hoera bij de watersporters. Na zowat anderhalve maand kunnen ze eindelijk opnieuw hun favoriete sport beoefenen. Op de Spuikom vonden de eerste zeilers en surfers terug de weg naar het water. Zeilen, kajakken, surfen, golf- en kitesurfen, suppen en zeilwagenrijden zijn opnieuw toegelaten.

Maar met beperkingen. In de loods van de VVW Inside Outside aan de Oostendse Spuikom is er eenrichtingsverkeer en mag je maar met vier personen tegelijk naar binnen. De sanitaire voorzieningen en bar mogen niet gebruikt worden. Ook kunnen lessen en sportkampen nog niet plaatsvinden (HLN)

Eén gedachte over “Watersporters mogen in België weer het water op”

  1. Beste, hoe zit het nu met de toegestane verplaatsing ?
    Ik woon in de omgeving van Aalst, mijn boot ligt in Blankenberge !
    Mag ik met de wagen naar Blankenberge rijden ?
    Mvg.
    Yvan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *