Informatie voor de watersporter

Nog even tot Boot Holland 2024

Over ongeveer 2,5 week barst het ultieme watersportseizoen van 2024 los tijdens Boot Holland! Het WTC Expo te Leeuwarden transformeert van 6 t/m 10 maart in een waar paradijs voor liefhebbers van de waterwereld. Duik in een zee van mogelijkheden: boek er je watersportvakantie, ontdek de nieuwste snufjes voor een behouden vaart, bewonder meer dan 250 prachtige boten en laat je verrassen door een overvloed aan accessoires. Op Boot Holland vind je echt álles wat je hart begeert!

Deelnemer uitgelicht – Yanmar/Vetus

Als beursorganisatie zijn we erg blij met de terugkeer van Yanmar en Vetus. Na afwezigheid van een aantal jaar zullen deze A-merken weer goed zijn vertegenwoordigd tijdens Boot Holland. Yanmar en Vetus fabriceren al meer dan 100 jaar betrouwbare motoren en zijn uitgegroeid tot wereldwijde toonaangevende merken. Zowel voor de beroeps-, als de pleziervaart staan de merken bekend als betrouwbaar.

Lezingen op Het Palaver

Na het succes van 2023, brengen we Het Palavar opnieuw naar de beursvloer voor een reeks interessante lezingen. Van het navigeren op de buitenlandse wateren tot het verkennen van de nieuwste milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen, we hebben het allemaal! 

Van Boot Holland worden er dagelijks wisselende lezingen gegeven. Welk onderwerp mag volgens jou absoluut niet ontbreken? Deel je suggestie met de organisatie en wie weet volg jij tijdens Boot Holland 2024 deze interessante lezing!

Zet de volgende stap in je carrière!

Naast het bewonderen van de mooiste en snelste motorboten, sloepen, tenders en RIB’s, valt er nog zoveel meer te ontdekken op het gebied van watersport. Wist je dat veel deelnemers op zoek zijn naar nieuwe collega’s? Denk aan de beste lassers, monteurs voor motoren, havenmedewerkers, schippers, timmermannen, administratief medewerkers en nog veel meer! 

Voor bijna iedereen is er een passende vacature! Dus, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de watersport of wil je gewoon ontdekken welke mogelijkheden er zijn? Plan dan snel je bezoek, want wie weet ontmoet jij tijdens de beurs wel jouw toekomstige collega’s! Ontdek jouw ideale koers op het carrièreplein.

Plan alvast jouw bezoek en en scoor snel je tickets via deze button.

Laat Boot Holland 2024 niet aan je voorbijvaren! 

Voor meer informatie: boot-holland.nl

Foto: Boot Holland

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht