windverwachting

Online veiling grachtenboten voor Koningsdag 2019 bij bootveiling.com

PERSBERICHT
Naarden – Bootveiling.com heeft weer de opdracht van Waternet gekregen om grachtenbootjes een tweede leven te geven. Jaarlijks worden er boten aangetroffen in de Amsterdamsche grachten waarvan de eigenaar niet bekend is, of die niet meer wordt opgehaald uit de bewaarhaven. Deze worden na 13 weken bewaarneming middels een online veiling verkocht.

Inzet rondvaartboot 500,00 euro…

Bootveiling heeft opdracht gekregen om te zorgen dat weer 18 boten in de vaart genomen worden. Er worden verschillende type boten aangeboden zoals een Rondvaartboot, Sleepboot, open stalen vletjes en kajuitmotorschepen. Alle schepen zijn afkomstig uit de Amsterdamse binnenstad en liggen thans opgeslagen in bewaarhaven van Amsterdam t/o Danzigerkade 9 (steiger 18) 1013 AP Amsterdam.
De boten hebben wel wat aandacht nodig maar daar is de startprijs ook naar. Alle boten starten met een laag openingsbod en worden onder voorbehoud van gunning verkocht aan de hoogste bieders. Op dit moment kan je voor € 25,- plus veilingkosten al bieden op een grachtenboot en varen met koningsdag 2019 omdat we de uitlevering op 20 april hebben gepland. Een mooie kans voor iedereen die betaalbaar wil varen dit seizoen.
Bootveiling advisert wel iedereen die geïntereseerd is om een boot te kopen deze op zaterdag 13 april te bezichtigen. De veiling is voetstoots en in de staat waarin het zich bevindt. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registatie op de website van Bootveiling is altijd gratis en iedereen kan meebieden.
Kijken is mogelijk aanstaande zaterdag 13 april 2019 van 9.00-11.00 uur
De veiling sluit op maandagavond 15 april 2019 vanaf 20.00 uur
Ophalen na gunning is op woensdag 20 april 2019 van 9.00-11.00 uur
Waternet en Bootveiling.com willen op deze positieve wijze bijdrage aan duurzaam beheer van de vaarwegen Door een veiling te organiseren worden boten weer in de vaart genomen en krijgen ze een tweede kans.
Meer informatie www.bootveiling.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X