windverwachting

Op 16e Linssen Yachts Boat Show in één weekend zes Linssen motorjachten verkocht

PERSBERICHT
linssenboatshow_11-2014Maasbracht – Van zaterdag 22 tm maandag 24 november werd bij Linssen Yachts in Maasbracht weer de Linssen Yachts Boat Show gehouden. De show stond dit jaar in het teken van het 65-jarig bestaan van de werf. Tijdens de show is er maar liefst 274 voet aan jachten verkocht: twee 40.9’s, een 41.9, een 43.9, een 52.9 en een 58.9.
Dit jaar stonden uitsluitend de primeurs in de showroom. En dat waren er wel vijf: twee jubileummodellen, de Grand Sturdy 30.9 AC Brilliant en 40.9 AC Brilliant ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum; uit de Classic Sturdy-serie een 42 Sedan en de 36 Sedan Deckbridge; en het nieuwe vlaggenschip, de Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse. Dit 16,5-meter-jacht trok zeer veel aandacht en velen waren verbaasd over de bijzondere en unieke interieurindeling.
“De opzet van de show was dit jaar bewust anders. In plaats van een doorsnede van ons complete modellenprogramma in de showroom te plaatsen, zoals we voorgaande jaren deden, hadden we nu uitsluitend onze vijf primeurs opgesteld. Dit gaf een zeer bijzondere aanblik. Door de waaieropstelling waren alle jachten uitstekend te bekijken en sprong de 52.9 er helemaal uit. Tijdens de VIP-avond op de vrijdag voorafgaand aan de Boat Show werden alle jachten tegelijk op spectaculaire wijze onthuld”, aldus Yvonne Linssen.
BOOT Düsseldorf
De Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse, de 30.9 AC en 40.9 AC Brilliant Edition én de voor European Powerboat of the Year 2015 en Croatian Boat of the Year 2015 genomineerde Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge zullen ook op BOOT Düsseldorf (17.01-25.01.2015 – Standnummer 17 A 24) te zien zijn.
Collection & Brokerage Showroom
Ook de gebruikte jachten kregen weer de nodige aandacht in de Collection & Brokerage showroom. In deze verwarmde hal kon men diverse gebruikte jachten van 8 tot 15 meter in alle rust bekijken.
Linssen-eigenaren
Op zaterdagavond was traditioneel weer het diner van de Nederlandse, Engelse en – dit jaar voor het eerst – de Finse eigenarenclubs. Kwartetvereniging Animo (waarin Harry Linssen nog steeds actief is) gaf een muzikaal optreden, wat door de leden zeer gewaardeerd werd. Indien u nog geen lid bent van een eigenarenclub, kunt u via www.linssen-owners.eu contact opnemen met een van de clubs.
Linssen Boating Holidays
Linssen Boating Holidays® presenteerde de nieuwe brochure voor het seizoen 2015. Alle partners staan nu samen in één overzichtelijke brochure met prijslijst. Routesuggesties, toeristische informatie, veel foto’s en overzichtelijke plattegronden zijn samengevoegd in deze unieke brochure. Vraag deze gerust aan op www.linssenboatingholidays.com.
Meer informatie www.linssenyachts.com, www.linssen-owners.eu, www.linssenboatingholidays.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X