Informatie voor de watersporter

Op METSTRADE aanwezige specialist Inter Boat Marinas bouwt een grote variatie aan drijvende steigers en jachthavens

PERSBERICHT

foto's:  Waterschap Scheldestromen en Inter Boat Marinas
foto’s: Waterschap Scheldestromen en Inter Boat Marinas
Puttershoek – Inter Boat Marinas is actief in heel Nederland en zal ook van 15 tm 17 november op de internationale vakbeurs voor de jachtbouw METSTRADE aanwezig zijn.
De specialist in jachthavenbouw en drijvende steigers op maat uit Puttershoek bouwt op dit moment de infrastructuur van de nieuwe jachthaven van Cadzand. Tegelijk zijn in Dordrecht de door Inter Boat Marinas geleverde en geinstalleerde drijvende steigers voor sloepvaarders in gebruik genomen. Deze geven watersporters de mogelijkheid om overdag gratis aan te meren en het centrum van Dordrecht te bezoeken.
In de gemeente Maasgouw is de passantensteiger opnieuw ingedeeld en een drijvende golfbreker van Inter Boat Marinas in gebruik genomen als aanmeerlocatie voor rondvaartboten. En in opdracht van Heijmans Woningbouw zijn in Amsterdam elf privé steigers geplaatst met een zeer bijzondere ‘onzichtbare’ verankering door middel van buispalen onder het dek.
De METSTRADE start op dinsdag 15 november om 10.00 uur in de RAI te Amsterdam. Inter Boat Marinas verwelkomt u bijzonder graag in het Marina & Yard Pavilion (MYP) op stand MYP.05.112.
Direct beschikbaar: gebruikt materiaal!
Inter Boat Marinas heeft momenteel nog een aantal gebruikte drijvende hardhouten steigers beschikbaar. Laat u snel informeren over de mogelijkheden. De steigers geven vele jaren plezier tegen een uiteraard zeer aantrekkelijke prijs!
Meer informatie www.interboatmarinas.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht