windverwachting

Opnamen RTL voor tv-serie 'WSV De Optimist' bij zeilschool De Randmeren

PERSBERICHT

Biddinghuizen – De afgelopen weken heeft een filmploeg van RTL opnamen gemaakt voor de nieuwe TV serie w.s.v. De Optimist. De serie gaat over een groep jongens en meiden die op een zeilschool het nodige met elkaar meemaken. Opnamelocatie was het terrein van Zeilschool De Randmeren aan het Veluwemeer bij Harderwijk.
De locatie van De Randmeren was RTL aanbevolen door het Watersportverbond. Bij een eerste inspectie waren regisseur en producent onmiddellijk voor de locatie gevallen. Productieleider Annemiek van Gorp: “We vonden het meteen een prachtige plek voor onze opnamen: intiem, beschut en mooi direct aan het water gelegen. Bij het maken van de opnamen zijn we bovendien geweldig gefaciliteerd door een team van instructeurs o.l.v. Erik Jeuring”.
Naast de locatie kon de filmploeg ook gebruik maken van alle boten die normaal bij de jeugdlessen worden ingezet. Diverse Instructeurs van de zeilschool speelden samen met professionele acteurs prominente rollen. Regisseur Ward Latiers: “We waren verrast door de acteerkwaliteit van de instructeurs. Calijn Muller kon zelfs gemakkelijk een hoofdrol aan. We hebben dan ook met veel plezier bij De Randmeren gewerkt. Voor herhaling vatbaar!”.
De serie bestaat uit 14 afleveringen en wordt vanaf 19 juli uitgezonden bij kinderzender RTL Telekids. De acterende zeilinstructeurs van De Randmeren zijn deze zomer niet alleen op TV te zien. Ze doen ook weer gewoon mee met de jeugdcursussen.
Meer informatie www.derandmeren.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X