Informatie voor de watersporter

Opnieuw European Powerboat of the Year nominatie voor Steeler Yachts, nu met aluminium Steeler NG43 Offshore

PERSBERICHT

steeler_NG43_EPYSteenwijk – De aluminium Steeler NG43 Offshore is tijdens de Cannes Boatshow door de internationale EPY Jury genomineerd als European Powerboat of the Year 2016. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat Steeler Yachts is genomineerd voor deze onderscheiding.

De NG43 Offshore heeft haar nominatie vooral te danken aan haar indrukwekkende brandstof efficiëntie, die grensverleggend in haar snelheidsklasse zijn. De NG43 verbruikt 0,7 liter per zeemijl bij 7 knopen, 3 liter per mijl als het schip gaat planeren bij 14 knopen en op haar topsnelheid van 23 knopen slechts 3,8 liter per zeemijl.

De NG43 Offshore combineert haar offshore kwaliteiten met stabiliteit en koersvastheid op lage snelheden waardoor de NG43 Offshore een motorjacht is voor vaargebieden variërend van open zee tot de Franse kanalen. De NG43 Offshore is daardoor de ideale reispartner voor watersporters die geen beperkingen willen hebben ten aanzien van hun vaargebied.

De NG43 Offshore wordt zoals elke Steeler custom made geproduceerd. Daarbij is niet alleen het interieur individueel te bepalen, maar ook componenten van het exterieur zijn flexibel zoals de lengte en hoogte van het stuurhuis, de overstek van het stuurhuisdak over de kuip en de vormgeving van de raampartij. De eerste twee geproduceerde schepen geven een goede indruk hoe een model verschillende ‘gezichten’ kan hebben.

Meer informatie www.steeleryachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht