Informatie voor de watersporter

Pedro Boat biedt nieuwe service: reparatie van schade op locatie

PERSBERICHT

Egbert Noordhof, hoofd reparatieafdeling Pedro-Boat

Zuidbroek – Vanaf heden biedt jachtwerf Pedro-Boat uit Zuidbroek ‘Service on Location’ aan. Met deze dienst biedt de werf een oplossing voor watersporters met pech of schade aan hun boot en die snel weer willen varen.
“We zien dat er in behoefte bestaat aan snelle reparaties aan boten op het water,” zegt, hoofd van de reparatieafdeling van Pedro-Boat. “Wij hebben de kennis en middelen om niet alleen op de werf, maar ook op locatie reparaties of onderhoud uit te voeren. Op deze manier helpen we mensen snel weer aan het varen”.
“Wanneer een boot met pech in een haven ligt, kan de eigenaar bellen met de werf in Zuidbroek. Via de telefoon en eventueel met ondersteuning van foto’s maken we een inschatting of het probleem op locatie op te lossen is. Onze tarieven zijn concurrerend en de klant bespaard op deze manier vaak veel geld en bovenal tijd, t.o.v. wanneer hij of zij naar een werf in de buurt zou moeten gaan. Áls dat nog mogelijk is met de boot. Bovendien hebben we onze eigen transportdienst. Hiermee kunnen we eventueel de boot laten ophalen, door een ervaren schipper of eigen vrachtauto, mocht de reparatie toch te ingewikkeld zijn om op locatie te worden uitgevoerd”.
De werf doet niet alleen reparaties en onderhoud aan boten van het eigen merk, maar met alle merken en types kan men bij Pedro-Boat terecht. “Van sloep tot motor sailer en van waterpomp tot dieselmotor.”
Meer informatie www.pedro-boat.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht