Informatie voor de watersporter

Pedro breidt dealernetwerk in Centraal-Europa uit met Tsjechië en Slowakije

PERSBERICHT

Algemeen directeur Vladimir Tomán (R) en Marketing Manager Petr Chudomel van Ceska lodni doprava – Charter s.r.o. voor de Pedro Liberty

Zuidbroek – Pedro-Boat heeft per direct een dealer aangesteld voor de landen Tsjechië en Slowakije. Vanuit Praag zal het bedrijf Ceska lodni doprava – Charter s.r.o. het Nederlandse merk vertegenwoordigen.
Ceska lodni doprava – Charter s.r.o., geleid door Vladimir Tomán, is al sinds begin jaren negentig actief in de watersport in Tsjechië. De laatste jaren wordt de Slowaakse markt vanuit standplaats Praag ook steeds vaker bediend.
Niet alleen heeft het Praagse bedrijf nu het merk Pedro opgenomen, maar ook o.a. de merken Regal, Galeon, Karnic en Greenline werden al door hun vermarkt. Door het binnenhalen van Pedro, is hun programma uitgebreid met hun enige merk dat stalen motorjachten produceert.
Vladimir Tomán: “Het assortiment van Pedro-Boat is zeer breed. We zien een toenemende interesse in traditionele stalen motorjachten in onze markt. Maar ook heeft Tsjechië een historie op het gebied van woonschepen. Met de laatste ontwikkelingen zoals de Liberty en H2home van Pedro, kunnen we denken wij goed uit de voeten.”
Meer informatie www.pedro-boat.nl  en www.cld.cz

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht