Platform voor bootklussen Offertehaven groeit en bedrijf naar nieuw adres aan Kagerplassen

PERSBERICHT
Buitenkaag – OfferteHaven.nl heeft het afgelopen jaar stevige groei doorgemaakt. Het online platform brengt booteigenaren in contact met jachtservices, werven, boottransporteurs en andere vakmensen. Een booteigenaar plaatst online een aanvraag en ontvangt meerdere reacties en offertes van specialistische vakmensen.
Goede vooruitzichten
“De watersport heeft een aantal lastige jaren gehad”, aldus mede-oprichter Thomas Jaques. “Onderhoud werd vaker uitgesteld of zelf gedaan. We zien nu een grote toename van het aantal uitbestede klussen via het platform. Een aantal bedrijven in de watersport is na de afgelopen crisis actief op zoek gegaan naar nieuwe manieren om klanten te bereiken. Daar hebben wij met OfferteHaven.nl op ingespeeld. Alle signalen staan nu op groen voor verdere groei.”
Landelijke dekking
OfferteHaven.nl is recent verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Kagerplassen. Van hieruit kunnen de groeiambities van OfferteHaven.nl verder worden doorgezet. Mede-oprichter Daan Kik: “We zitten hier in het epicentrum van de watersport in de Randstad. Aan de Kagerplassen, vlakbij Leiden en Den Haag en 20 minuten van Amsterdam. Hierdoor is het contact met bedrijven en watersporters intensiever waardoor we beter kunnen meten wat zowel watersporters als vakmensen bezighoudt. Inmiddels hebben wij een landelijk dekkend netwerk van watersportbedrijven, maar er is veel ruimte voor groei.”
Uitbreiding
Niet alleen het platform zelf is enorm gegroeid, Kik en Jaques zijn op meer manieren bezig watersporter en watersportbedrijf te verbinden. Zo is recent de 112Pleziervaart app overgenomen. De app zorgt dat een watersporter met pech direct wordt geholpen door een sleepdienst of monteur.
Meer informatie www.offertehaven.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X