Populaire Boot Holland 2013 trekt met ruim 30 nieuwkomers meer dan 300 exposanten

PERSBERICHT
Leeuwarden – Boot Holland is de grootste watersportbeurs van ons land en dé opener van het watersportsportseizoen. Meer dan 300 exposanten laten hun beste producten zien en kiezen juist voor Boot Holland om hun wereldprimeur voor het eerst aan het grote publiek te tonen. De 23ste editie van Boot Holland is van 8 t/m 13 februari 2013.
Succes
Boot Holland biedt alles wat een watersporter zoekt. Boten, motoren, accessoires, diensten, verenigingen, je kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast is Boot Holland gemakkelijk toegankelijk, heeft een enorm parkeerterrein waar het dagtarief slechts vier euro bedraagt en een redelijke entreeprijs. Wie online zijn toegangskaarten bestelt, betaalt slechts € 12,50. Een no-nonsense beurs, zonder fratsen. Uit een enquête is gebleken dat Boot Holland hoog gewaardeerd wordt en dat bezoekers gericht komen.
De wereld aan primeurs
Dat Boot Holland een belangrijke watersporttentoonstelling is mag blijken uit het gegeven dat steeds meer bedrijven Boot Holland kiezen voor het presenteren van hun wereldprimeur. Ook in 2013 heeft de beurs de wereld aan primeurs. Pollard Jachtbouw bijvoorbeeld, komt met twee nieuwe schepen, Rego Watersport presenteert de nieuwe Fury 12.10, Bootcentrum Geertsma laat de nieuwe BEGE Patrouille 1050 zien, terwijl Antaris met de nieuwe sloep de Sixty6 komt en ook Gruno Motorjachten en Aventura Yachts komende editie met nieuwe schepen komen. Laatstgenoemde is één van de ruim dertig nieuwkomers op Boot Holland. Een overzicht van alle primeurs ziet u op de website.
Staalbouw
Staalbouw is een belangrijke pijler en is op Boot Holland geconcentreerd aan een steiger in hal3/Saksenhal. Aan deze steiger vind je Nederlandse bouwers van naam met stalen schepen in afmetingen van 9 tot 17 meter. Door de enorme belangstelling van exposanten in deze sector, wordt niet alleen de steiger maar bijna de complete Saksenhal gevuld met stalen schepen.
Nieuwe website
Boot Holland heeft een nieuwe website. Overzichtelijk, strak en modern vormgegeven, en met de volledige implementatie van social media als Facebook, Twitter en Linkedin. ‘Like’ ons op Facebook en blijf ook on-line op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de beurs. Tevens vind je op de site ook de promotiefilm die van Boot Holland is gemaakt.
Boot Holland voor iedereen
Boot Holland is hét begin van een bruisend seizoen. Voor wie watersport de ultieme hobby is en zich wil informeren over het laatste nieuws op dit gebied, is Boot Holland de ideale start. Wie Boot Holland bezoekt mist niets en is van alle laatste trends en ontwikkelingen op de hoogte. Bovendien biedt Boot Holland de haven waar je met je collega-watersporters van gedachten kunt wisselen. Al dan niet onder het genot van een hapje en een drankje.
Toegangsprijzen aan de kassa: volwassenen € 14,50
Toegangsprijzen online: volwassenen € 12,50
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang
Parkeertarief € 4,00
Openingstijden
Vrijdag 8 februari 13.00 – 22.00
Zaterdag 9 februari 10.00 – 18.00
Zondag 10 februari 10.00 – 18.00
Maandag 11 februari 13.00 – 22.00
Dinsdag 12 februari 10.00 – 18.00
Woensdag 13 februari 10.00 – 18.00
Meer informatie  www.boot-holland.nl