windverwachting

Prins Watersport heeft alle activiteiten van Friese sloepenbouwer Waterspoor overgenomen

Nijkerk – Prins Watersport in Nijkerk heeft met ingang van 1 augustus 2017 alle activiteiten van Waterspoor overgenomen. Waterspoor is al 15 jaar producent van hoogwaardige, luxe sloepen en tenders. Waterspoor heeft in die jaren een zeer betrouwbare naam opgebouwd.
Waterspoor produceert hoogwaardige, luxe sloepen en tenders. De overname van het Friese bedrijf past in de groeistrategie van Prins Watersport. Met de overname van Waterspoor bouwt Prins Watersport haar positie in de watersportbranche verder uit.
In Koudum zal de verkoop van Waterspoor sloepen & tenders worden voortgezet. Dirk-Jan Visser en Rainaldo Prins, directeuren van Prins Watersport: “ Waterspoor is in alle opzichten een toevoeging aan ons bedrijf. Het geeft toegang tot het hogere segment van luxe sloepen en tenders en is een aanvulling op ons toch al mooie aanbod. Wij zullen de kwaliteit van deze sloepen en tenders op hoog niveau houden en zeer zorgvuldig in de Nederlandse markt plaatsen, dit met medewerking van enkele gerenommeerde dealers.’’
Meer informatie www.prinswatersport.nl en www.waterspoor.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X