Informatie voor de watersporter

Reisorganisatie Travelydays biedt fietsvakanties en vaarvakanties op de Donau met een nieuw cruiseschip

PERSBERICHT
travelydays_normandie-donau-fietscruiseEnschede – Voor de fiets-vaarvakanties langs en op de Donau heeft de reisorganisatie Travelydays uit Enschede een nieuw cruiseschip in haar programma voor 2014 opgenomen. De MS Normandie, varende onder Nederlandse vlag, zal van 3 mei tot 10 oktober 2014 wekelijks het traject Passau – Wenen – Bratislava – Boedapest – Passau varen waarbij dagelijks interessante fietsroutes voor de passagiers klaar liggen.
De Normandie is een zeer comfortabel cruiseschip met een vriendelijke en persoonlijke sfeer aan boord. Het schip is recent, in 2011 gemoderniseerd en biedt accomodatie aan 100 passagiers. De 49 tweepersoonhutten en twee eenpersoonshutten zijn verdeeld over een boven- en benedendek. Op de wekelijkse route liggen de Donau-metropolen Wenen, Bratislava en Boedapest, elke stad met
een eigen sfeer en geschiedenis. In de steden worden excursies georganiseerd om de bezienswaardigheden, cultuur en geschiedenis verder te ontdekken.
Met het opnemen van de Norrmandie biedt Travelydays ondertussen 5 verschillende cruiseschepen elk met een eigen fiets- en vaarprogramma aan op de Donau. Naast de Normandie varen ook de MS Diana en de MS My Story onder Nederlandse vlag. Een week fiets- en vaarvakantie op de Donau met de Normandie is al mogelijk vanaf Euro 715,- per persoon incl. volpension.
Meer informatie www.travelydays.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht