Revolutionaire Sunsail 444 catamaran als Nederlandse primeur op HISWA te Water 2011

PERSBERICHT
Rotterdam, IJmuiden  – Wij zeer verheugd met de komst van de SUNSAIL 444 catamaran tijdens de HISWA te water van 6 tot en met 11 september in IJmuiden. Sunsail – onderdeel van TUI Marine – zal vertegenwoordigd zijn als onderdeel van het zogenaamde ‘Jachteigendom-programma’ van Sunsail. De Sunsail 444 is ook onderdeel van het jachtcharter-  en vakantieprogramma van Sunsail en is nu en tijdens toekomstige zeilseizoenen beschikbaar als charterboot vanuit onze bases in Kroatië, Griekenland en Turkije. Ook worden er meer 444 catamarans toegevoegd aan de Sunsail vloot in de Caribbean voor het winterseizoen 2011/2012.
De Sunsail 444 komt volledig uitgerust met airconditioning, generator, zonnepanelen voor meest efficiënt gebruik van de motor, elektrische ankerlier en de laatste navigatie technologie van Raymarine. De Sunsail 444 is zeer makkelijk te navigeren en zeilt bijna als een monohull, scherp aan de wind. Het meest opvallende onderdeel van de catamaran is de kuip aan de voorkant met een doorloop vanuit de kuip aan de achterkant. Dit biedt u de mogelijkheid om zowel voor als achter uw maaltijd of drankje te nuttigen of een prachtige zonsondergang te bekijken.
Iwan Kip, Sunsail Manager Nederland: “ We zijn erg blij met de komst van deze laatste toevoeging aan onze ‘charter & flotilla vloot’  en zijn dan ook trots om deze als eerste in Nederland tijdens de HISWA te water te laten zien. TUI Marine/Sunsail en onze partner Robertson & Caine hebben zeer hard gewerkt om dit te realiseren en om deze zeer moderne catamaran aan onze klanten te kunnen tonen.”
Wie geïnteresseerd is om de Sunsail 444 catamaran te kopen of te gebruiken tijdens zijn vakantie,  vindt deze op stand H32 samen met  het Sunsail Yachts & Charter Sales team.
TUI Marine met de merken Sunsail, The Moorings en Le Boat biedt het meest complete pakket van wereldwijde vaarvakanties aan! Vaarvakanties voor iedereen en elk budget: van rivier cruises tot powercats, van flotilla’s tot luxe jachten met bemanning.
Meer informatie www.sunsail.nlwww.themoorings.nl  – www.leboat.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X