123 stickers

Roest op stalen boten laat zich gemakkelijk stoppen, behandelen en goed verwijderen met Brunox epoxy

PERSBERICHT
brunoxHaarlem – Wellicht heeft u een aantal roestplekken opgemerkt toen u uw boot in de winterstalling terug zag. Tijd voor onderhoud! Het gepatenteerde BRUNOX Epoxy lost die roest op en vormt tegelijkertijd een beschermende epoxy-deklaag op uw schip. Door deze bijzondere eigenschap verschilt het Zwitserse kwaliteitsproduct in werking van andere roestoplosmiddelen. In veel watersportwinkels zijn de BRUNOX® producten verkrijgbaar.
Heel eenvoudig saneert u roest: 1. loszittende roest afkrabben en borstelen, 2. BRUNOX Epoxy aanbrengen met kwast of spuitbus en 3. plamuur en/of laklaag aanbrengen.
Hoe het werkt
De roest wordt geneutraliseerd. BRUNOX Epoxy zet roest om in een metaalorganisch ijzercomplex met een directe hechting op het metaal. Er vormt zicht een zwarte beschermlaag die verder roest voorkomt. Het zorgt voor een hoge mate van bescherming tegen weersinvloeden en chemicaliën (benzine resistent). Het is zowel binnen als buiten toepasbaar, overal waar u maar roest tegenkomt. Altijd onder water staande oppervlakten moeten na het brunoxen waterdicht worden afgelakt.
Verpakking
BRUNOX Epoxy is er in pot (met kwast op te brengen) in 30 ml, 100 ml, 250 ml, 1000 ml en 5 liter en 20 liter en in spuitbus van 150 ml of 400 ml. Het is in goed gesloten verpakking onbeperkt houdbaar.
BRUNOX smering
Naast Epoxy roeststop kent het BRUNOX assortiment een aantal hoogwaardige smeermiddelen voor verschillende toepassingsgebieden. Bijvoorbeeld de Lub & Cor die een zeer gelijkmatige smeerfilm vormt die op en top beschermt, ook bij opslag voor overwintering in zeer vochtige ruimten of in open stallingen.
Waar te koop
Vleemingh & DM Trading is voor de Benelux exclusief importeur van BRUNOX en levert aan watersportwinkels, autoshops, DIY-winkels en de ijzerwarenvakhandel.
Meer informatie www.brunox.nl

2 Berichten

  • van Manen

    5 jaren geleden / 14 april 2017 om 23:01 uur

    kan je na behandeling met 2k lak overschilderen

  • Dirk Trio

    2 jaren geleden / 22 mei 2020 om 16:53 uur

    Hoe kan ik de producten online bestellen?

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X