Informatie voor de watersporter

Sailspecials.nl telt nu 1200 deelnemende zeilers die kunnen inschrijven op specifieke goedkope aanbiedingen

Persbericht
Soest – Sinds dit voorjaar is er een nieuw online initiatief voor zeilers. Sailspecials.nl organiseert elke week een online aanbieding voor haar leden. Van een landvast, zeiljas of reddingsvest tot een last-minute zeezeiltraining. De filosofie erachter: als zeilers hun vraag bundelen ontstaat voor zeilmerken een aantrekkelijk podium om een bijzonder aanbod te doen.
Het initiatief is inmiddels 3 maanden van start en kan op veel enthousiasme rekenen. 1200 zeilers ontvangen inmiddels de wekelijkse aanbieding in hun mailbox. In de afgelopen weken werden A-merk stootwillen, landvasten, zeiljassen en zeillaarzen tegen vlijmscherpe prijzen aangeboden. Lid worden is gratis en noodzakelijk om toegang te krijgen tot de aanbiedingen.
Het idee achter Sailspecials.nl is niet geheel nieuw. Het Franse Vente Exclusive past een zelfde werkwijze toe in de markt van kleding met enorm succes over de hele wereld. Uniek aan Sailspecials is de focus op zeilers en de manier waarop zeilers online hun ‘verlanglijst’ kunnen delen. Iedere 3 maanden wordt bij zeilers online geïnventariseerd waar ze de komende periode naar op zoek zijn. Ingepland aanbiedingen worden iedere week eerst getoetst in een peiling, een aanbieding die niet op enthousiasme kan rekenen wordt niet geplaatst.
Sailspecials.nl is een initiatief van Aart Jan Klok, zeiler en ondernemer. Hij verwondert zich al enkele jaren over hoe beperkt zeilmerken en de watersportdetailhandel nog gebruik maken van de mogelijkheden van internet. Met Sailspecials.nl wil hij vraag en aanbod in de markt slimmer bij elkaar brengen met voordeel voor zowel zeilers als bedrijven in de markt.
Meer informatie www.sailspecials.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht