Informatie voor de watersporter

SEVENSTAR CONTEST CUP EN CONTEST MEETING 2024

Dit jaar viert Contest Yachts het 20 jarig bestaan van de Sevenstar Contest Cup, een jaarlijks terugkerend evenement voor eigenaren van een Contest zeiljacht. Als vanouds staat de Sevenstar Contest Cup op de agenda voor het eerste weekend van juni. Daarnaast wordt begin oktober op Mallorca de Sevenstar Contest Meeting georganiseerd. Sevenstar Yacht Transport, onze main partner sinds jaren, heeft haar naam voor de komende drie jaar weer verbonden aan beide evenementen. Kuiper Verzekeringen treedt wederom op als official partner van de Cup in Medemblik en North Sails is de nieuwe official partner van beide regatta’s.

Sevenstar Contest Cup

“De twintigste editie van de Sevenstar Contest Cup wordt weer gevaren vanuit onze thuishaven Medemblik. Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen leuk is om mee te varen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan! Dit jaar wordt de Sevenstar Contest Cup georganiseerd van 31 mei tot en met 2 juni. Naast het (wedstrijd)zeilen kunnen Contest eigenaren inclusief hun familie of vrienden genieten van een heerlijk diner bij restaurant Meijer’s 2.0 inclusief een gezellige feestavond. We hopen dan ook dat veel Contest eigenaren deze lustrumeditie met ons willen vieren”, aldus directeur Arjen Conijn.

Sevenstar Yacht Transport

De komende edities van de Contest Cup en de Contest Meeting worden mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Sevenstar Yacht Transport. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het veilig transporteren van jachten over de hele wereld. Sevenstar Yacht Transport is een onderdeel van de Spliethoff Groep en is in Amsterdam gevestigd. Sevenstar transporteert de jachten op de eigen schepen van de Groep of op gecharterde schepen.

Dankzij dit uitgebreide en betrouwbare mondiale netwerk, kan Sevenstar uw jacht naar de meest exotische bestemmingen transporteren.

Voor meer informatie: info@sevenstar.nl of kijk op www.sevenstar.nl.

Foto: Contest Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht