ShipWash.nl introduceert ‘live meekijken’ via webcam bij het wassen, poetsen en onderhouden van zeiljachten en motorjachten

PERSBERICHT
Boxtel – Net voordat aan de wasbeurt wordt begonnen ontvangt de opdrachtgever een sms met de uitnodiging om tijdens het wassen mee te kijken op de website.  Dit  ‘boten wassen anno 2012’  is het nieuwe concept van Shipwash.nl
ShipWash.nl maakt gebruik van een speciale minicamera zoals ook door de politie en andere hulpdiensten wordt gebruikt. Een speciale unit zorgt voor de directe verbinding met de locatie op de website waar kan worden meegekeken. De ervaring leert dat klanten deze open werkwijze erg waarderen. Het is een prettige manier om te controleren of de vooraf betaalde wasbeurt ook werkelijk wordt uitgevoerd.
Maar deze werkwijze geeft ook ShipWash.nl een prachtige kans de wasbeurt uit de anonimiteit te halen en de klant te laten zien dat er met zorg aan de boot wordt gewerkt.
Wasbeurten bij ShipWash.nl zijn online af te sluiten. In de week na de bestelling wordt de boot op locatie gewassen. Wasbeurten bij ShipWash.nl behoren tot de goedkoopste in Nederland. Bovendien worden geen voorrijkosten berekend.
Meer informatie www.shipwash.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X