Informatie voor de watersporter

SkipsYachting voortaan volledig importeur van Jeanneau zeiljachten en motorboten en Prestige

PERSBERICHT
Lelystad – Met ingang van 1 september heeft Rob Krijgsman Watersport zijn dealerschap beëindigd en heeft SkipsYachting het volledige importeurschap van Jeanneau en Prestige voor Nederland.
SkipsYachting – gevestigd op Flevo Marina in Lelystad – heeft vorig jaar het Jeanneau en Prestige centrum Nederland geopend. Martin Schemkes, verkoopdirecteur Noord Europa van Jeanneau: “Op deze centrale locatie in Nederland zijn in een prachtige showroom diverse modellen uitgebreid te bezichtigen. Bovendien heeft SkipsYachting een uitstekend servicenetwerk voor lokale technische ondersteuning in heel Nederland. Wij als Jeanneau hebben vertrouwen in de toekomst en daarom hebben wij miljoenen geïnvesteerd in maar liefst 15 nieuwe modellen. Deze modellen zijn nog niet allemaal beschikbaar voor Nederland, maar zullen in de najaars- en winterbeurzen worden geïntroduceerd.” Een aantal van deze modellen zal binnenkort bij SkipsYachting in de showroom staan.
Speciaal voor Jeanneau- en Prestige-eigenaren heeft SkipsYachting het Loyaliteitsprogramma. Leden hiervan worden als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste modellen en ontwikkelingen van Jeanneau en SkipsYachting en hebben twintig procent korting op een ligplaats in Flevo Marina.
SkipsYachting is van 3 t/m 9 september present op de Hiswa Amsterdam Stand F2 en neemt deel aan het Flevo Marina Watersport Evenement op 22 en 23 september.
Meer informatie www.skipsyachting.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht