windverwachting

Sportief, educatief en culinair van alles te doen en te beleven tijdens opening watersportseizoen in Scheveningen op Tweede Paasdag

PERSBERICHT
Scheveningen – Ook dit jaar zal het watersportseizoen in Scheveningen feestelijk geopend worden! Deze keer in een nieuw jasje gestoken: als SAIL evenement voor iedereen toegankelijk en met vele leuke activiteiten !
Op tweede paasdag, 21 april, zullen diverse watersportbedrijven in en rondom de haven van Scheveningen hun activiteiten aan het publiek tentoonstellen en de mogelijkheid tot meedoen bieden. Voor jong en oud zal er van alles te beleven zijn, van rondleidingen op een ex-marineschip en de verkeerscentrale tot meevaren met een speedboat of driemaster.
Of probeert u eens een proefles zeilen, golfsurfen of kitesurfen uit! Jachtclub Scheveningen organiseert in samenwerking met de KNRM een Safety Fair om het seizoen veilig van start te gaan en diverse winkels en restaurants bieden leuke acties. Kortom, een spetterend evenement om in uw agenda te zetten!
Kijk snel in de TICKET SHOP en boek tickets tegen kennismakingstarief voor de vele activiteiten deze 2e Paasdag. Het evenement sluit aan bij de Week van de Watersport, die voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt onder het motto ‘Iedereen het water op!’.
Meer informatie www.openingwatersportseizoen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X