123 stickers

Steeler Yachts in Steenwijk krijgt uitbreiding productiefaciliteit, showroom en ligplaatsen

PERSBERICHT
steelerSteenwijk – Steeler Yachts uit Steenwijk heeft onlangs de naastgelegen jachtwerf overgenomen. Deze locatie ligt naast de huidige Steeler vestiging en de overname betekent voor Steeler een uitbreiding van productiecapaciteit, ligplaatsen en showroomruimte.
Een bijkomend voordeel is dat Steeler aan eigenaren van haar jachten een ligplaats (open of overdekt) kan aanbieden bij de werf. Steenwijk grenst aan Giethoorn en het prachtige natuurgebied de Weerribben en de werf ligt op de doorgaande vaarroute van het IJsselmeer naar Friesland.
Steeler Yachts is gespecialiseerd in open kuip modellen met een exclusief design en voorzien van een custom-made interieur. De in 2010 geintroduceerde ‘Next Generation’ modellen worden nationaal en internationaal gezien als de overtreffende trap in wat er qua design mogelijk is in staalconstructies. De interieurs van de Steelers zijn volledig custom-made, een unieke ervaring voor klanten die voor 100% hun eisen en wensen willen realiseren.
De orderportefeuille is met 10 schepen in aanbouw goed gevuld en het perspectief voor de toekomst ziet de werf positief. Naast de NG lijn heeft de werf in 2013 een mini-revolutie in botenland veroorzaakt met de introductie van de Panorama FlatFloor, een geheel gelijkvloers motorjacht met een ongekende hoeveelheid ruimte en comfort en een spectaculair design. De eerste Panorama is inmiddels in aanbouw en de belangstelling voor dit geheel nieuwe concept is overweldigend.
Innoverend en nu ook investerend gaat Steeler Yachts de toekomst tegemoet, haar slogan ‘Yacht with Ambition’ steeds meer inhoud gevend.
Meer informatie www.steeleryachts.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X