Stentec lanceert nieuwe versies van de WinGPS 5 Routeplanner om deze zomer optimaal en veilig te navigeren

PERSBERICHT
Heeg – De topversie WinGPS 5 Voyager is speciaal ontwikkeld voor en met zeilers. De WinGPS 5 Pro versie bevat net als Voyager ook AIS en getij en wordt veel gebruikt door motorboot- en binnenvaarschippers. Voor beginners is er de voordelige WinGPS 5 Navigator versie welke ook voorzien van de prijswinnende routeplanner optie.
Met keuze van het type zeiljacht uit ruim 1400 verschillende typen is WinGPS 5 Voyager snel operationeel. Nieuw zijn HIRLAM gribs van de KNMI met de meest nauwkeurige windvoorspelling. Ideaal voor routeoptimalisatie op IJsselmeer, Wadden en Zeeuwse wateren, kustzeilers, Engeland- en Oostzeevaarders.
Het uitzetten en optimaliseren van een zeiltocht of staande mastroute gaat nu bijna even snel en eenvoudig als in Google maps. Nieuw is het omdraaien van routes zodat u altijd uw weg naar huis weer vindt.
Aan boord bieden WinGPS 5 Pro en Voyager optimale veiligheid dankzij een geheel geoptimaliseerde AIS optie, waarmee zelfs de toekomstige posities van AIS schepen kan worden voorspeld. Het verbeterde routeinfo scherm toont de gegevens van het volgende waypoint, brug of sluis. Het volgen van de kaart kan naar wens Noordgericht of Headup roterend worden ingesteld.
Het uitgebreide routenetwerk bevat bijgewerkte bedieningstijden van bruggen en sluizen langs de Nederlandse en Belgische vaarwegen. Ook het Duitse netwerk is uitgebreid in voorbereiding op de nog te verschijnen Inland ENC kaartensets van Rijn-Donau en Noord Duitse waterwegen.
Meer informatie www.stentec.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X