Studio Zeilhelden wekelijks ook bij Den Haag TV en Den Haag FM

PERSBERICHT
Den Haag – In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race in juni zendt Den Haag TV elke maandagavond om 19:15 uur het programma Studio Zeilhelden uit.
Het programma staat elke aflevering voor een belangrijk deel in het teken van de Volvo Ocean Race waarvan de finish in juni op Scheveningen is, daarnaast komen onderwerpen als het WK Zeezeilen, de Mini Transat, de Eredivisie Zeilen, Olympische zeilers en de projecten waarmee jonge zeilers op grote boten leren zeilen.
Voorafgaand aan de talkshow is er om tien over drie ’s middags een korte update van Klaas Wiersma over de Volvo Ocean Race in het programma ‘Hou je Haags’.
In de eerste uitzending van Studio Zeilhelden is het programma te gast in de Teambase van team AkzoNobel aan de Scheveningse Haven met gasten als Yvo Janssen van team AkzoNobel, Yvonne Beusker van het WK Zeezeilen en Classe Mini zeiler Sander van Doorn.
In de regio waar de VOR finisht is Den Haag FM op 92.0 FM te beluisteren en anders via hun stream. Den Haag TV kan je buiten De Haag via hun stream bekijken en Studio Zeilhelden vindt je natuurlijk ook op ons Youtube kanaal.
Meer informatie www.zeilhelden.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X