Informatie voor de watersporter

Summer Festival bij Linssen Yachts in Maasbracht resulteert in acht verkochte nieuwe motorjachten

PERSBERICHT
Maasbracht – Van vrijdag 11 tot en met maandag 14 mei werd bij Linssen Yachts in Maasbracht het jaarlijkse Linssen Summer Festival gehouden. Ook dit jaar mochten we weer vele gasten uit binnen- en buitenland verwelkomen op deze ‘in-water’ Linssen-show, waarbij de nadruk altijd ligt op proefvaren en ervaring opdoen met de uitstekende vaareigenschappen van een Linssen-jacht.
Tijdens de show werden maar liefst acht nieuwe jachten verkocht (twee New Classic Sturdy 28 Sedac, een Grand Sturdy 30.9 AC, een 34.9 Sedan en een AC, een 40.9 AC, een 45.9 AC en een Grand Sturdy 500 Variotop Mark III). Daarnaast werden op het festival ook nog twee gebruikte jachten (een Grand Sturdy 430 en een Grand Sturdy 34.9 Sedan) verkocht.
De inmiddels 4e show gaf een goede doorsnede van het huidige Linssen-modellengamma. Maar liefst tien jachten lagen overzichtelijk naast elkaar in de haven. Zeven jachten uit de 9-serie (van de 25.9 Sedan tot de 43.9 AC), twee Range Cruiser 450 (één met Variotop en één met Wheelhouse), en als vlaggenschip de 500 Variotop Mark III met het in januari tijdens BOOT Düsseldorf nieuw geïntroduceerde ‘New Comfort’-interieur.
Naast de jachten in de haven werd in de showroom de ‘New Classic Sturdy 28 Sedac’ gepresenteerd. De eerste van een unieke, nieuwe serie jachten met excellente vaareigenschappen, een markant klassiek profiel, een herkenbaar traditioneel kleurenschema en een tijdloos warm interieur. De versie in de showroom was de ‘Sedac’-uitvoering met Sedan/AK combinatie, maar de traditionele Sedan-uitvoering met ruime open kuip en een traditionele ‘Classic’ schuifdeur aan bakboordzijde is eveneens leverbaar.
Natuurlijk is de Linssen-showroom ‘altijd’ geopend. Zomer of winter, zon, hagel of sneeuw. Bij Linssen is het altijd mooi weer. De showroom toont het gehele jaar door een selectie nieuwe en gebruikte motorjachten en is van maandag t/m zaterdag geopend (zondag op afspraak mogelijk).
Linssen Yachts organiseert voor 2012 nog de volgende evenementen:
Internationaal Linssen-eigenarentreffen
(georganiseerd door LYEV), Berlijn (D) 8-14 juni 2012
Linssen varen op zee, Blankenberge (B) 30 juni – 2 juli 2012
Linssen vaardagen 7-9 juli 2012
Linssen vaardagen 6-8 oktober 2012
Linssen Yachts Boat Show 2012, Maasbracht (NL) 24-26 november 2012
Meer informatie www.linssenyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht