Informatie voor de watersporter

Taulo verkoopt 727Sailbags, modieuze zeildoek tassen en woonaccessoires gemaakt van echte vroegere zeilen

PERSBERICHT
Houten – 727Sailbags is een Frans merk dat zeilen recyclet door oude zeilen te verzamelen om er vervolgens tassen en woonaccessoires van te maken. Sinds kort zijn de tassen van 727Sailbags verkrijgbaar in Nederland via www.taulo.nl.
727Sailbags is gevestigd in het hart van zeilminnend Bretagne, Lorient. Hier worden de zeilen, die zijn verzameld door prof- en amateurzeilers, verwerkt tot tassen. De serie omvat diverse formaten variërend van kleinere handtas tot grote reistas. Er zijn tassen voor zowel dames als heren.
Elke tas bevat aan de binnenkant een label met daarop informatie met betrekking tot de historie van het zeil (het vaargebied, type boot en type zeil).
Ook qua design verschillen de tassen van elkaar. De combinatie van design met de historie van het zeil maakt iedere tas uniek. Er is geen tweede van.
In Frankrijk, waar beroemdheden als Carla Bruni een 727Sailbag bezitten, is dit merk een regelrechte hit!
Over Taulo
Taulo is een initiatief van Els Jansen. Zij hoopt dat deze webshop mensen verrast met bijzondere, authentieke of praktische producten. Producten die je niet of nauwelijks in Nederland vindt.
Omdat zij zelf van verhalen houdt, is voor haar het verhaal achter het product belangrijk. Daarnaast heeft zij ‘iets’ met Frankrijk, watersport, zee en strand. De combinatie van al deze dingen was in grote mate bepalend voor het uiteindelijke assortiment: zeiltassen en kikoydoeken. Zij verkoopt namelijk alleen producten waar zij zelf heel enthousiast over is.
Meer informatie via www.taulo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht