Informatie voor de watersporter

Team No Limits Sailing zoekt zeilers met een beperking

PERSBERICHT
teamnolimitsRotterdam – Zeilen staat op het punt haar positie als toegankelijke sport te verliezen. Nu onze sport van de paralympische kalender is geschoven en er voor mensen met beperking in de sport weinig competitie is, is het hoogste tijd op te staan. Hoe mooi zou het zijn als mensen met een beperking of chronische aandoening gewoon mee kunnen varen in het reguliere wedstrijdcircuit? Dat dachten de initiatiefnemers van team No Limits Sailing ook.
Deze samenwerking tussen stichting Plons, Watersportvereniging Aegir en het ambassadeursteam van het Revalidatiefonds wil bewijzen dat ook binnen de zeilsport mensen met beperking of chronische ziekte prima kunnen meekomen. Zo stelt Plons de boten beschikbaar en is Watersportvereniging Aegir de thuishaven van Team No Limits Sailing.
Zeilers gezocht!
Onder begeleiding van een Topcoach worden zeilers van Team No Limits Sailing met een trainingsprogramma op weg naar de wedstrijdsport gecoacht. Het doel? Zeilen! No Limits Sailing wil op hoog niveau wedstrijdzeilen en gedegen competitie kunnen bieden in de eredivisie 2017 en andere nationale en internationale competities. En daarvoor zoeken we jou!
Heb jij een chronische ziekte of beperking, houd je van zeilen, maar wil je de stap naar de wedstrijdsport maken? Meld je dan voor 10 maart aan voor de eerste trainingsdagen op 20 maart en 3 april. Via www.plons.nl/pro .
Team No limits Sailing is op zoek naar zeilers van alle niveau’s en gelooft dat een sterk team elke beperking overwint.
Er zijn geen grenzen
Team No Limits is het Ambassadeursteam van het Revalidatiefonds. Met veel passie bewijst dit team in verschillende disciplines dat grenzeloos sporten mogelijk is.
Een marathon op blades? 14 km op krukken? Het valide WK obstacle racing in Amerika? Daar kwalificeren deze teamleden zich voor. Een berg beklimmen op een been? Crossfitten in rolstoel? Voor Nederland uitkomen op de militaire spelen met MS of een dwarslaesie? Het zijn allemaal ambities die No Limits waarmaakt.
Team No Limits gelooft dat elke sport toegankelijk is voor iedereen en dat met hard werken er geen obstakels zijn. Zeilen wordt de volgende uitdaging!
Meer informatie Team No limits Sailing en www.teamnolimitsnl.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht