windverwachting

Televisieprogramma VaarTV over watersport in Nederland vanaf 17 januari weer op RTL4

vaartvPERSBERICHT
Amsterdam – Het nieuwe seizoen van VaarTV, gaat op zaterdag 17 januari 2015 op RTL4 van start. Vivian Slingerland en Epco Ongering , inmiddels het langst varende presentatieduo van Nederland, nemen u mee het water op in de mooiste regio’s van ons prachtige waterrijke land. Vivian verkent het gebied en stapt aan boord bij de meest uiteenlopende watersporters.
Samen bezoeken Vivian en Epco diverse watersportbeurzen in binnen- en buitenland, belichten de nieuwste noviteiten en horen van bezoekers hoe zij zich voorbereiden op het komende watersportseizoen. Als watersport deskundige test Epco de nieuwste modellen boten en praat met watersporters over tips voor het onderhoud van hun boot.
Dit jaar nieuw:
Bij watersport wordt meestal gedacht aan mooi weer en zomerse temperaturen. Dat er het hele jaar door, dus ook in de winter, kan worden doorgevaren, laat VaarTV zien door een kijkje te nemen bij de IJspegel Trophy en de Telegraaf Michiel de Ruyter Memorial Race. Dit seizoen wordt er ook aandacht besteed aan onderwerpen die in het bijzonder de jeugd aanspreken. Daarom bezocht VaarTV bijvoorbeeld de waterscouts tijdens hun jaarlijkse internationale treffen ‘Nawaka’ en voeren we met de snelle RIB’s mee tijdens de winterse Kouwe Klauwen tocht .
Epco Ongering, is naast presentator ook coördinator watersportmedia bij de Telegraaf Media Groep. “Mijn werk varieert van de journalistieke invulling van de Vaarkrant en vaarkrant.nl, tot het coördineren van watersportprojecten binnen de TMG bedrijven. Het doen van de eindredactie van VaarTV hoort daar bijvoorbeeld ook bij,” zegt Epco. “Na zoveel jaren TV maken op het water, is elke opnamedag toch weer een feest. Op het water zijn mensen zoveel vrolijker. Dat geldt voor de mensen voor de camera, maar zeker ook voor die er achter”. In aflevering 4 varen we bijvoorbeeld mee met Wolter Kroes.
Vivian Slingerland, is bekend als presentatrice van RTL programma’s, zoals ‘4 in het land’; ‘Ik kom bij je eten’, YachtVision’, ‘Gewoon Mooier’, ‘Koffietijd’ en natuurlijk VaarTV. “We hebben afgelopen jaar weer prachtige zonnige dagen gehad en konden daardoor mooie beelden in de regio’s maken”. Het is enorm inspirerend om met mensen te praten die hun vrije tijd doorbrengen op het water. Je voelt je gelijk vrij, ook al ben je soms maar 5 minuten van huis. We hebben dit jaar ook gebruik gemaakt van een drone, zo krijg je een indruk in wat voor prachtige omgeving je soms aan het varen bent.
‘VaarTV’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 17 januari 2015 tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14.00 uur en 14.30 uur op RTL 4 te zien.
Meer informatie www.vaartv.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X