Informatie voor de watersporter

The revolution evolves

De lancering van de XTO 425pk V8 in 2018 veranderde de hele markt. Het koppel en het extra vermogen breidden het gebruik uit van high performance RIBs en dagboten naar nieuwe markten, waarbij weekendcruisers en semi-verplaatsingsvaartuigen met buitenboordmotor werden gecreëerd. De XTO 425pk verbeteren was een hele opgave, maar de nieuwe XTO 450pk &400pk V8-motoren zijn erin geslaagd slanke nieuwe graphics, verbeterde gebruikersfuncties en een superieure verhouding tussen vermogen en gewicht te bieden, waardoor ze een optie zijn voor nog meer boten.

De nieuwe 200pk & 150pk motoren hebben een grote aantrekkingskracht op iedereen die plezier wil hebben op het water met familie en vrienden. Ze bieden meerdere opties, uitgebreid met een aantal echt opwindende toptechnologieën die voorheen uitsluitend in het Premium segment te vinden waren. Met een groot aantal technische verbeteringen zijn deze motoren zeer geschikt voor enkele of dubbele installaties. Het draait allemaal om het creëren van een spannende en adrenalinepompende ervaring voor iedereen.

Voor meer informatie: Yamaha-motor.eu

Foto: Yamaha

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht