Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

De Jachthavengroep – Amsterdam Marina

De Jachthavengroep – Amsterdam Marina

Beschrijving

Amsterdam Marina: moderne jachthaven aan het IJ, bij het centrum van Amsterdam. Eén ligplaats, vier jachthavens.

Op de NDSM-werf in Amsterdam vind je Amsterdam Marina. Deze moderne jachthaven biedt ligplaatsen van 7 tot 30 meter voor jaarhuur en voor passanten. Met een paar minuten lopen ben je op de pont naar Amsterdam CS die je naar het bruisende stadscentrum brengt. 

Vier zusterhavens
Amsterdam Marina is onderdeel van De Jachthavengroep. Dat betekent dat je met één ligplaats toegang hebt tot nog drie andere jachthavens. Bij de Jachthavengroep mogen ligplaatshouders met een jaarligplaats namelijk gratis en naar keuze in de andere drie zusterhavens liggen. Dit zijn Rotterdam Marina, Regatta Center Medemblik en Marina Stellendam. Lig je er een dag, een maand of een jaar? Dat bepaal je in overleg met de havenmeester van de haven(s) naar keuze. Geniet dus optimaal van je vrije tijd op het water. 

Wissel van vaargebied
Als vaste ligplaatshouder wissel je heel eenvoudig van vaargebied. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Kies je voor natuur, voor oude stadjes of juist voor het strand? Je hebt toegang tot alle geneugten van de twee grote havensteden: Amsterdam en Rotterdam, maar ook tot de natuur en de ruimte van Het IJsselmeer, de Wadden, de Noordzee, de Zeeuwse wateren en de Biesbosch. 

Goede voorzieningen
De missie van de Jachthavengroep is het bieden van ligplaatsen en voorzieningen zoals ze die als watersporter zelf graag willen hebben. Dat betekent dat je naast een ligplaats ook toegang hebt tot service en goede voorzieningen. Allemaal volgens eenduidige afspraken. Daarnaast faciliteren ze diverse watersportactiviteiten en -evenementen. Elke haven is zo een gastvrije en levendige plek waar watersport leuk, gezellig, spannend en ontspannend is.

Kenmerken

  • Jachthaven aan het IJ, bij het centrum van Amsterdam
  • Ligplaatsen van 7 tot 30 meter voor jaarhuur en voor passanten
  • Eén ligplaats, vier jachthavens
  • Deel:

Locatie