Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Noord-Holland

 

Showing 1–10 of 66 results

Havengroep 600×450 1 3
Noord-Holland

Amsterdam Marina: moderne jachthaven aan het IJ, bij het centrum van Amsterdam. Eén ligplaats, vier jachthavens. Op de NDSM-werf in…

Breukelen Haven 600×450
Noord-Holland

Jachthaven direct aan de Loosdrechtse plassen, met 90 ligplaatsen, verder ook een uitgebreide jachtservice en een Vetus Center. Jachtservice Breukelen…

Havengroep 600×450 1 1
Noord-Holland

Regatta Center Medemblik: jachthaven met een prachtige ligging aan het IJsselmeer, met één ligplaats toegang tot vier jachthavens. Regatta Center…

Noord-Holland

Aalsmeer: kleinschalige jachthaven met rekreatielandjes. Met voor de winter een ruime overdekte en goed geventileerde winterstalling.

Noord-Holland

Amsterdam (aan het Nieuwe Diep): jachthaven met ligplaatsen tot 12 meter (per seizoen, week of enkele dagen) bij familiebedrijf. Reparatie…

Noord-Holland

Haarlemmerliede (Mooie Nel): café-paviljoen met jachthaven met 100 ligplaatsen. Daarbij winterstalling, reparatie, onderhoud en verhuur van open motorbootjes.

Noord-Holland

Enkhuizen: grote haven (630 plaatsen) direct aan het IJsselmeer ten noorden van de sluizen en aan de rand van de…

Noord-Holland

Aalsmeer: jachthaven naast De Aardbeiensloot, die direct toegang geeft tot de Westeinderplassen, en aan de Ringvaart voor grotere boten. Stalling,…

Noord-Holland

Katwoude (Monnickendam): Vanuit deze moderne jachthaven vaart u via een betonde geul zonder bruggen of sluizen over de Gouwzee het…

Noord-Holland

Aalsmeer: driehonderd ligplaatsen en ‘t Praathuis’… Dat moet gezellig zijn aan de Westeinder. Verhuur van motorboten met stuurconsole en kussenset.…

Jachthaven Noord-Holland

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Noord-Holland? Bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem of Zaandam? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Noord-Holland. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Noord-Holland.

Op zoek naar de mooie plekjes in Noord-Holland? Bereikbaar vanaf het water? Om een dag te vertoeven of langer door te brengen. Slapen op je eigen boot of kies je voor een vakantiewoning waar je jouw eigen boot kan aanleggen?

Noord-Holland heeft mooie jachthavens. Niet alleen voor het aanmeren en verblijf, maar ook voor bootstalling en jachtservice.

Jachthaven Noord-Holland voor doorreis of als eind-bestemming? Op de website van Nauticlink vind je jachthavens in Noord-Holland. Bekijk de vermeldingen en lees meer. Voor informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de jachthaven.

 

Jachthaven Texel

Een leuke ligplaats voor je boot of jacht op Texel? Eentje waar jij jouw boot met een gerust hart achter kunt laten? Zoek dan niet verder! Bij Nauticlink vind je een ruim aanbod adverteerders van de mooiste jachthavens op Texel!

De aanbieders gaan met zorg om met jouw boot, zodat jij kunt genieten van jouw dag op het water. Texel kent verschillende jachthavens zoals Stichting Waddenhaven Texel. Kijk bij ons aanbod adverteerders en vind de jachthaven op Texel met de faciliteiten die jij zoekt.

 

Ligplaats boot Noord-Holland

Ga jij Noord-Holland verkennen op het water? Dan wil je natuurlijk ook weten waar jij kunt aanleggen? Bij ons vind je havenbedrijven met ligplaatsen voor boten in Noord-Holland.

Noord-Holland heeft verschillende leuke ligplaatsen voor boten die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en te genieten bij horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Noord-Holland vind je verschillende ligplaatsen voor boten in Noord-Holland. Van Amsterdam tot aan Alkmaar en Heemskerk tot Purmerend.

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in Noord-Holland. Zij helpen je graag verder!

 

Haven Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een haven in Noord-Holland? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? In Noord-Holland zijn heel wat mooie havens te vinden.

Bij Nauticlink vind je verschillende havens in Noord-Holland die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook jachthavens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan.

Dus, zoek je een leuke haven in Noord-Holland? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens Noord-Holland en neem voor meer informatie contact op met de jachthaven.

 

Jachthaven Naarden

Noord-Holland kent verschillende mooie plaatsen waar jij een dagje of misschien meer kunt vertoeven met je boot. Neem bijvoorbeeld het plaatsje Naarden. In Naarden vind je verschillende jachthavens waar jij je boot kunt aanleggen of even een tussenstop kunt nemen als je op doorreis bent.

In onze rubriek jachthavens Noord-Holland vind je verschillende vermeldingen van jachthavens in o.a Naarden. Door op één van de vermeldingen te klikken, vind je meer informatie over de jachthaven in Naarden.

Bij elke vermelding vind je ook een link naar de website of contactgegevens, zodat jij meer informatie kunt vergaren. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende jachthavens in Naarden toevoegen aan je favorieten. Zo kun de jachthavens in Naarden waar jij belangstelling in hebt snel terugvinden.

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Noord-Holland, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Noord-Holland?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Noord-Holland? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Noord-Holland in de watersportgids.