Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Zeeland

 

Showing 1–10 of 20 results

Oesterhaven
Zeeland

Wolphaartsdijk (Zeeland): jachthaven aan het Veerse Meer biedt 153 ligplaatsen met boxen van 8 tot 16 meter en een diepgang…

Delta Marina 600×450 1
Zeeland

Kortgene, direct aan het Veerse Meer: moderne ruime jachthaven behorend tot de Seven Sisters groep van jachthavens. Met jachtservice en…

Oesterhaven
Zeeland

Wolphaartsdijk (Zeeland): jachthaven aan het Veerse Meer biedt 153 ligplaatsen met boxen van 8 tot 16 meter en een diepgang…

Havengroep 600×450 1 4
Zeeland

Jachthaven Marina Stellendam ligt in Zeeland aan het Haringvliet bij de Haringvlietsluizen. Met één ligplaats toegang tot vier jachthavens. Omdat…

Zeeland

Zierikzee: stalling per week of seizoen buiten of in botenloods op 200 meter van de haven. Bootwagen (40 ton) aanwezig.…

Zeeland

Wilhelminadorp – Wemeldinge: In 1985 werd er een nieuwe sluis aan het Goese Sas gebouwd. De oude sluis werd door…

Zeeland

Veere: De jachthaven van de Jachtclub “Veere” is gelegen in de oude stadshaven van Veere en beschikt over 120 vaste…

Zeeland

Arnemuiden (Veerse Meer) : De haven is voorzien van sanitair, electriciteit, stromend water en een hijsinstallatie. Wij beschikken over passantenligplaatsen.

Zeeland

Kamperland (oude landbouwhaven): moderne jachthaven met 150 ligplaatsen en beveiligde luxe steigers voorzien van 3-fase elektra en internet. Met wasserette,…

Zeeland

Veere (monding Kanaal door Walcheren): “Omdat wij maar 65 ligplaatsen hebben, is het vaak even wachten om een vaste ligplaats…

Zeeland

Veere: onderhoud en reparatie, botenlift, watersportwinkel, restaurant-café en botenverkoop en -verhuur. Unieke vaste ligplaatsen voor motorboot of zeiljacht. Uitstekende mogelijkheden…

Jachthavens Zeeland

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Zeeland? Bijvoorbeeld in Vlissingen, Breskens of Middelburg? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Zeeland. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Zeeland.

Een ligplaats of bootstalling nodig in Zeeland? Ga je een dag het water op of ga je voor een vakantie aan het water? Kortom ben je op zoek naar leuke jachthavens in Zeeland?

Naast de vele mooie wateren en aanlegplaatsen, bieden de jachthavens in Zeeland ook mogelijkheden voor bootstalling en onderhoud en service voor jouw boot.

Jachthaven in Zeeland nodig? Op de website van Nauticlink vind je verschillende jachthavens. Bekijk de vermeldingen en lees meer. Voor informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de jachthaven.

 

Ligplaats boot Zeeland

Zeeland ontdekken vanaf het water? Eilandhoppen? Maar waar ga je aanleggen? Bij ons vind je havenbedrijven met ligplaatsen voor boten in Zeeland.

Zeeland heeft verschillende leuke ligplaatsen voor boten die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en te genieten bij horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Zeeland vind je verschillende ligplaatsen voor boten in Zeeland. Van Terneuzen tot aan Brouwershaven!

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in Zeeland. Zij helpen je graag verder!

 

Jachthaven Terneuzen

Zeeland kent verschillende mooie plaatsen waar jij een dagje of misschien meer kunt vertoeven met je boot. Neem bijvoorbeeld het plaatsje Terneuzen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. In Terneuzen vind je verschillende jachthavens waar jij je boot kunt aanleggen of even een tussenstop kunt nemen als je op doorreis bent.

In onze rubriek jachthavens Zeeland vind je verschillende vermeldingen van jachthavens in o.a. Terneuzen. Door op één van de vermeldingen te klikken, vind je meer informatie over de jachthaven in Terneuzen.

Bij elke vermelding vind je ook een link naar de website of contactgegevens, zodat jij meer informatie kunt vergaren. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende jachthavens in Terneuzen toevoegen aan je favorieten. Zo kun de jachthavens in Terneuzen waar jij belangstelling in hebt snel terugvinden.

 

Jachthavens Vlissingen

Een flinke tocht? Of juist een dag het water op? Waar bevinden zich de jachthavens rondom Vlissingen. Bij ons vind je de jachthavens in Vlissingen.

Mooie ligplaatsen met verschillende faciliteiten en mogelijkheden, zoals water- en elektriciteitsvoorzieningen. Maar ook de mogelijkheid om te tanken of te genieten bij horecagelegenheden aan de waterkant. Bij onze vermeldingen jachthavens Zeeland vind je verschillende ligplaatsen.

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthavens in Vlissingen. Zij helpen u graag verder!

 

Ligplaats Middelburg

Ga jij de wateren in Middelburg verkennen vanaf het water? Weet je al waar je gaat aanleggen rond koffietijd, de lunch of tegen de avond? Bij ons vind je ligplaatsen voor boten in Middelburg.

Middelburg heeft verschillende leuke ligplaatsen voor boten die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en te genieten bij horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Zeeland vind je verschillende ligplaatsen voor boten in Middelburg.

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in Middelburg of omgeving. Zij helpen u graag verder!

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Zeeland, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Limburg, Groningen, Noord-Holland, Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Zeeland?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Zeeland? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Zeeland in de watersportgids.