Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Groningen

 

Showing 1–10 of 18 results

Groningen

Steendam (Schildmeer, open vaarwater naar Wadden): jachthaven voor 180 boten met een lengte tot 15m. Ook verhuur van Valken, Optimisten,…

Groningen

Lauwerszijl: een prachtige jachthaven met dieselstation en zo’n 100 ligplaatsen voor diverse schepen. Van kleine tot grote, van jachten tot…

Groningen

Groningen: jachthaven en passantenhaven aan de kruising van het Eemskanaal, Winschoterdiep, en het Van Starkenborgkanaal, op circa 1,5 km van…

Groningen

Blauwestad: full-service haven (2013) met 130 vaste ligplaatsen met alle voorzieningen aan het Oldambtmeer met vaarwater naar de Wadden, de…

Groningen

Zoutkamp (De Marne): sfeervolle haven in vroeger Gronings vissersplaatsje biedt nu ruimte aan plezierjachten.

Groningen

Zoutkamp: haven met passantenplaatsen, motorenservice, bunkerstation, tagrijn en mastenmakerij. Winterstalling, kraanmogelijkheden.

Groningen

Appingedam (Groningen): de haven vlak bij het oude centrum beschikt over 50 ligplaatsen en is voorzien van alle faciliteiten, zoals…

Groningen

Zuidhorn (Groningen): goed geoutilleerde jachthaven met mini camping, gelegen aan het Hoendiep (diepte circa 1.90) op circa 1km afstand van…

Groningen

Groningen: ongeveer honderd ligplaatsen aan de oostkant van het stadshart van Groningen aan de staande mastroute IJsselmeer-Delfzijl. Ideaal voor passanten.

Groningen

Ter Apel: moderne haven met 100 ligplaatsen en winterberging.

Jachthaven Groningen

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Groningen? Bijvoorbeeld in Veendam, Winschoten of Lauwersoog? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Groningen. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Groningen.

Varen op de wateren in Groningen? Aanmeren bij verschillende jachthavens in deze provincie is zeker de moeite waard. Ga je een dag varen of langer? Leuk om van jachthaven naar jachthaven te varen. 

De meeste jachthavens beschikken over water- en sanitaire faciliteiten. En ben je op zoek naar horeca en bezienswaardigheden, verdiep je dan eens in de vele jachthavens van Groningen. 

Ben je op doorreis of is Groningen de eindbestemming? Op de website van Nauticlink vind je jachthavens in Groningen. Bekijk de vermeldingen en lees meer. Voor informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de jachthaven.

 

Groningen haven

Ben jij op zoek naar een haven in Groningen? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? In Groningen zijn heel wat mooie havens te vinden. Deze jachthavens liggen op kustplaatsen of aan meren of plassen. 

Bij Nauticlink vind je verschillende havens in Groningen die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook havens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan. 

Dus, zoek je een leuke haven in Groningen? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens Groningenen neem voor meer informatie contact op met de jachthaven. 

 

Jachthaven Lauwersmeer

Groningen kent verschillende mooie plaatsen waar jij een dagje of misschien meer kunt vertoeven met je boot. Neem bijvoorbeeld leuke plaatsjes aan het Lauwersmeer. Aan het Lauwersmeer vind je verschillende jachthavens waar jij je boot kunt aanleggen of even een tussenstop kunt nemen als je op doorreis bent. 

In onze rubriek jachthavens Groningen vind je verschillende vermeldingen van jachthavens aan o.a. het Lauwersmeer. Door op één van de vermeldingen te klikken, vind je meer informatie over de jachthaven aan het Lauwersmeer.

Bij elke vermelding vind je ook een link naar de website of contactgegevens, zodat jij meer informatie kunt vergaren. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende jachthavens aan het Lauwersmeer toevoegen aan je favorieten. Zo kun de jachthavens aan het Lauwersmeer waar jij belangstelling in hebt snel terugvinden. 

 

Ligplaats boot groningen

Ga jij Groningen verkennen op het water? Dan wil je natuurlijk ook weten waar jij kunt aanleggen? Bij ons vind je havenbedrijven met ligplaatsen voor boten in Groningen. 

Groningen heeft verschillende leuke ligplaatsen voor boten die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en te genieten bij horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Groningen vind je verschillende ligplaatsen voor boten in Groningen. Van Hoogezand tot aan Zuidbroek en Winschoten tot Zuidwolde! 

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in Groningen. Zij helpen je graag verder! 

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Groningen, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio! 

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Groningen?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Groningen? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf. 

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Groningen in de watersportgids.