Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Friesland

 

Showing 1–10 of 67 results

Vanroeden2 600×450
Friesland

Heeg: rustige, kleinschalige jachthaven op loopafstand van het dorp met alle faciliteiten en comfort biedt ligplaatsen van 7 tot 15…

Vanroeden2 600×450
Friesland

Heeg: rustige, kleinschalige jachthaven op loopafstand van het dorp met alle faciliteiten en comfort biedt ligplaatsen van 7 tot 15…

AlphaSail
Friesland

Beschutte, kleine jachthaven in Marken, direct aan het IJsselmeer en vlakbij de Waddenzee. Alpha Sail Makkum is een rustige jachthaven…

De Brekken 600×450 1 2
Friesland

Lemmer: Deze met veel groen omgeven haven, dicht bij het IJsselmeer, behoort tot het Watersportcentrum ‘De Brekken’ met yachtcharter, caravanpark,…

Friesland

Lemmer: tot de Lemster Baai activiteiten behoort naast een casino, kantoren en een restaurant ook de exploitatie van een jachthaven.…

Friesland

Woudsend: jachthaven met goede sanitaire voorzieningen en eigen parkeergelegenheid.

Friesland

Sneek: Wij bouwen serie en custom built stalen jachten. Ook gebruikte schepen.

Friesland

Sneek: rustig gelegen jachthaven ‘achter de boerderij’ met 100 vaste ligplaatsen, restaurant, stroomvoorziening en voldoende parkeerplaatsen. Ook winterstalling.

Friesland

Workum (Friesland): jachthaven met 40 vaste ligplaatsen net aan de binnenzijde van de Workumse sluis (1,90 drempel). Met overdekte winterstalling,…

Friesland

Heerenveen: twee havens, De Welle (een grote rustige haven, gelegen aan het Nieuw Heerenveense Kanaal ten noordwesten van Heerenveen) en…

Friesland

Teroele (Langweer): Onze jachthaven komt direct uit op het Koevordermeer. De haven is ongeveer 1,60 diep en biedt plaats aan…

Jachthaven Friesland

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Friesland? Bijvoorbeeld in Leeuwarden, Sneek, Lemmer of Harlingen? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Friesland. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Friesland.

Varen in Friesland, dé water provincie van Nederland. Ga je één of meerdere dagen erop uit en ben je op zoek naar een jachthaven? De jachthavens in Friesland hebben mooie ligplaatsen aan de prachtige Friese meren, zoals onder andere het Heegermeer, het Koufurdermeer, Fluessen en het Sneekermeer..

Verschillende jachthavens zijn ook onderdeel van een camping met alle faciliteiten. Van een supermarkt tot een zwembad en restaurant. Het is tevens mogelijk om een vaarroute uit te stippelen en verschillende jachthavens en plaatsjes te bezoeken.

Ben je dus op zoek naar jachthavens in Friesland? Bekijk de vermeldingen bij Nauticlink. Wil je meer informatie, neem dan direct contact op met de jachthaven. Veel plezier in Friesland!

 

Jachthaven Gaastmeer

Ben jij op zoek naar een jachthaven aan het Gaastmeer? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats aan het Gaastmeer waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? Aan het Gaastmeer zijn heel wat mooie jachthavens te vinden. De jachthavens aan het Gaastmeer zijn erg divers, waardoor ze geschikt zijn voor groot en klein!

Bij Nauticlink vind je verschillende jachthavens aan het Gaastmeer die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook jachthavens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan.

Dus, zoek je een leuke jachthaven aan het Gaastmeer? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens Friesland en neem voor meer informatie contact op met de jachthaven.

 

Ligplaats Friesland

Ga jij het mooie Friesland verkennen op het water? Dan wil je natuurlijk ook weten waar jij kunt aanleggen?

Friesland heeft verschillende leuke ligplaatsen die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Friesland vind je verschillende ligplaatsen in Friesland. Van Sneek tot aan Dokkum en Harlingen tot Heereveen!

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven. Zij helpen je graag verder!

 

Jachthaven Sneek

Friesland kent verschillende mooie plaatsen waar jij een dagje of misschien meer kunt vertoeven met je boot. Neem bijvoorbeeld het plaatsje Sneek. In Sneek vind je verschillende jachthavens waar jij je boot kunt aanleggen of even een tussenstop kunt nemen als je op doorreis bent.

In onze rubriek jachthavens Friesland vind je verschillende vermeldingen van jachthavens in o.a Sneek. Door op één van de vermeldingen te klikken, vind je meer informatie over de jachthaven in Sneek.

Bij elke vermelding vind je ook een link naar de website of contactgegevens, zodat jij meer informatie kunt vergaren. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende jachthavens in Sneek toevoegen aan je favorieten. Zo kun de jachthavens in Sneek waar jij belangstelling in hebt snel terugvinden.

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Friesland, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Friesland?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Friesland? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Friesland in de watersportgids.