Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

De Jachthavengroep – Regatta Center Medemblik

De Jachthavengroep – Regatta Center Medemblik

Beschrijving

Regatta Center Medemblik: jachthaven met een prachtige ligging aan het IJsselmeer, met één ligplaats toegang tot vier jachthavens.

Regatta Center Medemblik is een moderne jachthaven aan het noordelijke IJsselmeer met ligplaatsen van 10 tot 24 meter. De ligging is direct aan open water, voor de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud en op loopafstand van het gezellige centrum van het historische stadje. De combinatie van jachthaven en wedstrijdcentrum staat borg voor een actieve en gezellige haven. Ligplaatsen zijn er zowel te huur als te koop.

Vier zusterhavens
Regatta Center Medemblik is onderdeel van De Jachthavengroep. Dat betekent dat je met één ligplaats toegang hebt tot nog drie andere jachthavens. Bij de Jachthavengroep mogen ligplaatshouders met een jaarligplaats namelijk gratis en naar keuze in de andere drie zusterhavens liggen. Dit zijn Rotterdam Marina, Amsterdam Marina en Marina Stellendam. Lig je er een dag, een maand of een jaar? Dat bepaal je in overleg met de havenmeester van de haven(s) naar keuze. Geniet dus optimaal van je vrije tijd op het water. 

Wissel van vaargebied
Als vaste ligplaatshouder wissel je heel eenvoudig van vaargebied. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Kies je voor natuur, voor oude stadjes of juist voor het strand? Je hebt toegang tot alle geneugten van de twee grote havensteden: Amsterdam en Rotterdam, maar ook tot de natuur en de ruimte van Het IJsselmeer, de Wadden, de Noordzee, de Zeeuwse wateren en de Biesbosch. 

Goede voorzieningen
De missie van de Jachthavengroep is het bieden van ligplaatsen en voorzieningen zoals ze die als watersporter zelf graag willen hebben. Dat betekent dat je naast een ligplaats ook toegang hebt tot service en goede voorzieningen. Allemaal volgens eenduidige afspraken. Daarnaast faciliteren ze diverse watersportactiviteiten en -evenementen. Elke haven is zo een gastvrije en levendige plek waar watersport leuk, gezellig, spannend en ontspannend is.

Kenmerken

  • Aan het IJsselmeer, met één ligplaats toegang tot vier jachthavens
  • Ligplaatsen van 10 tot 24 meter
  • Ligplaatsen zowel te huur als te koop
  • Deel:

Locatie