windverwachting

VETUS brengt lichte, tot 260 graden temperatuurbestendige en oersterke kunststof waterlocks op de markt

PERSBERICHT
vetus_waterlockSchiedam – VETUS HD Composite is een speciaal ontwikkeld composietmateriaal met een temperatuurbestendigheid van maar liefst 260 graden Celsius. Samen met de reeds unieke eigenschappen van de VETUS waterlocks, is deze nieuwe serie VETUS Heavy Duty waterlocks uniek in de markt.
De NLP waterlock serie staat wereldwijd bekend om de geluidsdempende eigenschappen, grote mate van vrijheid in installatie, en de zeer lage tegendruk in het systeem. De bestendigheid tegen vervormen onder druk, op maar liefst 250 graden Celsius, is bijna twee keer zo hoog dan dat van standaard glasvezel versterkt polyester. Hetzelfde geldt voor de trek- en buigsterkte!
Het nieuwe materiaal verhoogt niet alleen de temperatuurbestendigheid, maar is ook nog eens twee keer zo licht als het materiaal van concurrerende waterlocks. Ideaal voor opstellingen waarbij gewicht een zeer belangrijke rol speelt!
Nu beschikbaar in de HDC serie, is de NLP waterlock serie. Binnenkort brengt VETUS ook de NLP3, NLPH en NLPG waterlock series in dit nieuwe materiaal op de markt.
Over VETUS
Het ontwikkelen van innovatieve systemen voor uw boot, daar is het waar het bij VETUS om draait. VETUS bedenkt en ontwikkelt systemen bestaande uit een zeer uitgebreid assortiment producten om de boot in een optimale technische conditie te houden.
VETUS is al 50 jaar één van ´s werelds toonaangevende bedrijven als het gaat om innovatieve producten voor de pleziervaart en de kleine beroepsvaart. Niet voor niets wordt onze catalogus in meer dan 100 landen regelmatig geraadpleegd door ingenieurs van gerenommeerde jachtbouwers en gebruikt als educatief lesmateriaal op nautische opleidingen.
Meer informatie www.vetus.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X