Via Naupar kun je nu in Amsterdam luxe sloepen en salonboten met schipper en catering huren

Amsterdam – Onlangs is besloten dat Boat Cruises Amsterdam (BCA) verder gaat onder de naam: Naupar Amsterdam. Al sinds het najaar van 2014 heeft BCA zich aangesloten bij Naupar en momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen om de naamswijziging definitief door te voeren. “Wij willen met Naupar Amsterdam een verlengstuk van onze organisatie zijn”, licht Pouwel Slurink, directeur van Naupar, toe.
Naupar Amsterdam
Bij Naupar Amsterdam kunt u luxe sloepen en comfortabele salonboten huren. De besloten vaartochten over het IJ en door de Amsterdamse grachten staan garant voor een unieke ervaring. De boten worden altijd inclusief schipper verhuurt en daarnaast worden er ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aangeboden. Stap samen met uw collega’s aan boord en geniet van een welverdiende borrel terwijl de Amsterdamse grachtenpanden langs u voorbij trekken.
Naamswijziging
Met de naamswijziging wil Naupar benadrukken dat zij naast de traditionele zeilschepen, ook luxe salonboten en sloepen verhuren in en rondom Amsterdam. Wanneer men “Naupar Amsterdam” ziet staan relateren zij dit direct aan Naupar, bij Boat Cruises Amsterdam was dit niet altijd het geval.
Meer informatie www.naupar-amsterdam.nl