123 stickers

Voordelige ligplaatsen voor passanten Marina Port Zelande tijdens feestweken aankomst Tour de France 2015

PERSBERICHT
Brouwersdam (Zeeland) – Op zondag 5 juli 2015 komt de 2e etappe van de Tour de France over de Brouwersdam langs Marina Port Zélande. De 2e etappe van de Tour de France van 2015 voert in 166 kilometer van Utrecht via Montfoort, Oudewater, Gouda en Rotterdam naar Neeltje Jans. Geen heuveltjes te vinden, maar wellicht wel de enige echte Dutch Mountains: wind.
Omdat de renners ter hoogte van Marina Port Zélande al in de laatste kilometers voor de finish zijn, zou het zomaar zeer spannend kunnen zijn op de Brouwersdam. Op zeker de moeite waard om de renners te komen aanmoedigen. Zo vaak is het niet dat de tourkaravaan zo makkelijk te bereiken is vanaf het water. Daarnaast is in het Tour de France weekend ook het foodtruckfestival in Zeeland op de Brouwersdam.
Concert at Sea
Het weekend van 26 en 27 juni, de week voorafgaand aan de Tour de France is de 10e editie van Concert at Sea. Met Lenny Kravitz, BLØF, Counting Crows, Racoon, Dotan, Miss Montreal en Kensington is het een muziekfestival van formaat. Vanaf de haven loopt u naar het festival terrein of u kunt de boot nabij het festivalterrein ankeren.
Vlaggetjesdag Stellendam
Daarna is er zaterdag 11 juli in Stellendam Vlaggetjesdag. Dit evenement staat in het teken van de vissersvloot, de vissers en de vis. Het verschil tussen Flyshoot, puls, sumwing, twinrig, staandwant vissen wordt u na een bezoek aan dit evenement helder. Op het terrein van de binnen- en buitenhaven van Stellendam zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Vanaf jachthaven Marina Port Zélande is het mogelijk om met gratis openbaar vervoer Vlaggentjes dag te bereiken.
Het bruist van de activiteiten de komende periode rondom de jachthaven. Om hier optimaal van te kunnen genieten biedt Marina Port Zélande haar bezoekers een zeer aantrekkelijk arrangement aan. Gedurende de periode van 26 juni tot 17 juli kunt u in deze drie weken een ligplaats boeken en maar twee weken betalen.
Meer informatie www.mpz.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X