123 stickers

Week van de Watersport presenteert mooi vol programma tijdens succesvolle kick off op eerste dag HISWA

PERSBERICHT
week_watersport_logoAmsterdam – Het kick-off moment van de Week van de Watersport van 14 tot en met 21 april heeft op de eerste dag van de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI, onder het genot van een glaasje champagne plaatsgevonden. Het straalde er vanaf dat deze kick-off een groot succes was. De Week van de Watersport trok nu al veel aandacht onder de bezoekers.
Onthulling
Op de stand van de Week van de Watersport werd een selectie van de activiteiten die georganiseerd worden, door de deelnemende bedrijven, getoond aan het grote publiek. Er was een ruim aanbod aan reeds aangemelde activiteiten, van een Boatshow tot en met sloepen varen en zeillessen.
Goede doelen
Tijdens de Week staan er bij alle deelnemende bedrijven inzamelpotjes voor het goede doel. De twee goede doelen die aangesloten zijn bij de Week van de Watersport werden ook onthuld op de opening. Stichting Vaarwens en Stichting Sailing Kids zijn stichtingen, die zich ontfermen over personen die een zeer slechte levenservaring hebben door een (lichamelijke) ernstige en chronische ziekte.
Veel inschrijvingen vanuit Friesland
Friesland is een van de grootste vaarrecreactie gebieden in Nederland. Dat blijkt ook uit de inschrijvingen tot nu toe. Veel dorpen en steden trommelen haar ondernemers op om iets te gaan organiseren tijdens de week. Op 19 april organiseert Varen in Friesland bijvoorbeeld de opstap dag in Heeg, Sneek, Balk, Woudsend, Langweer, Terherne, Earnewoude. “Dit soort concentraties van ondernemers zien we meer in het land opkomen”, zegt Marco Menage, organisator van de Week van de Watersport.
Watersportboost
Vanaf nu wordt alles in gang gezet om het begin van het nieuwe watersportseizoen een boost te geven. Met landelijke media, zoals de Telegraaf, Sky Radio, Spits en Metro wordt er voor gezorgd dat de Week van de Watersport een succes wordt. Ook het Nederlands Bureau voor Toerisme en Beleef Friesland gaan veel aandacht besteden aan de Week. Na de Week van 14 tot en met 21 april hopen wij dat heel Nederland kennis heeft gemaakt met het watersportleven.
Meer informatie weekvandewatersport.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X