Informatie voor de watersporter

Yacht Charter Urk houdt 8 oktober open dag met vroegboek-korting op een motorboot huren in 2017

PERSBERICHT

Eigenaren Peter en Truida de Heus van YCU: ,,We hebben er zin in!’’
Eigenaren Peter en Truida de Heus van YCU: ,,We hebben er zin in!’’
Urk – Wie zich graag alvast wil verheugen op de zomer van 2017 kan op zaterdag 8 oktober prima op Urk terecht. Yacht Charter Urk organiseert dan de jaarlijkse open dag voor alle belangstellende watersporters. De dag wordt feestelijk omlijst met muziek, gebakken vis en een uitgebreide bezichtiging van de vloot.
Op de Open Dag kunnen de bezoekers alle motorjachten bewonderen, waarbij er ook dit jaar weer een aantal nieuwe jachten te bezichtigen zijn. De vloot van YCU blijft altijd in ontwikkeling, om nog beter bij de wensen van de gasten aan te sluiten.
Vanaf tien uur ‘s ochtends is iedereen welkom en wordt de ontvangst georganiseerd met koffie, thee en wat lekkers. Tijdens de dag is er naast gelegenheid tot het nemen van een voorproefje op de zomer door even te varen met een jacht, ook volop ruimte om te genieten van vers gebakken kibbeling en gerookte zalm.
Wie voordelig uit wil zijn profiteert van de vroegboekkorting van 10 procent op de huurprijs voor reserveringen voor 2017. Eigenaren Peter en Truida de Heus van YCU verheugen zich op de komst van veel enthousiaste watersporters: ,,We hebben er zin in!’’
De Open Dag wordt op zaterdag 8 oktober georganiseerd van 10.00 tot 16.00 uur op Keteldiep 13 te Urk.
Meer informatie www.ycu.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht