Yamaha Marine presenteert op openingsdag HISWA de Waterdream S-550 sloep als resultaat van een vruchtbare samenwerking

PERSBERICHT
Amsterdam, Schiphol-Rijk – Tijdens de openingsdag, woensdag 8 maart 2017, van de komende Hiswa Amsterdam Boat Show introduceren Yamaha Marine en Waterdream om 12.00 uur op de Yamaha stand 01.310 (Europa hal) de nieuwe Waterdream S-550. Deze 5,52 meter lange aluminium sloep uit de Waterdream serie komt rechtsreeks tot stand uit de succesvolle samenwerking tussen Yamaha Marine en Waterdream.
Waterdream bouwt de koning onder de sloepen nu ook in het kleine segment. Waterdream sloepen en tenders, ontworpen en geproduceerd in Nederland, zijn van hoogwaardig aluminium, uiterst robuust en bovenal stoer. De onderhoudsvrije boten van Waterdream zijn gemaakt om te gebruiken en om onbezorgd te kunnen genieten van de watersport.
Bernhard van Oranje: “De sloepen en tenders van Waterdream zijn snel en hebben een revolutionair onderwaterschip, zijn uiterst stabiel, ook onder hogere snelheden, en zitten vol met karakter.”
Alle Waterdream boten worden standaard voorzien van een Yamaha-buitenboordmotor omdat ze één van de lichtste, meest innovatieve en vooral betrouwbare buitenboordmotoren levert. Daarbij bieden de buitenboordmotoren van Yamaha naast een hoog koppel ook veel vermogen en benadrukken ze de goede vaareigenschappen van elke Waterdream boot.
Tijdens de afgelopen LXRY Fair in december werd al het vlaggenschip, de Waterdream S-850 Speedster, door Waterdream geïntroduceerd. Naast dit topmodel, de T-777 en de S-720 vult de nieuwe S-550 het leveringsprogramma aan de onderkant perfect aan.
De Waterdream S-550 is bedoeld voor de veeleisende watersporters welke op zoek zijn naar een hoogwaardige sloep van hoge kwaliteit maar welke bescheiden is in afmeting. De vaareigenschappen van de Waterdream S-550 zijn gelijkwaardig aan de grotere modellen en er kan gekozen worden voor een langzaam varende uitvoering welke voortgestuwd wordt door een Yamaha F20BEL buitenboordmotor of een snel varende uitvoering welke door een Yamaha F50HETL buitenboordmotor wordt aangedreven. Vanwege de afmetingen en het gewicht is de Waterdream S-550 ook perfect trailerbaar achter een middenklasse personenauto.
De Waterdream S-550 is vanaf maart leverbaar en zal door een geselecteerd aantal Yamaha Marine dealers verkocht worden.
Technische gegevens Waterdream S-550:
Lengte: 5,52 meter
Breedte: 2,30 meter
Diepgang: 30 centimeter
Doorvaarthoogte: 1,00 meter
Gewicht: 620 kilogram
Materiaal en dikte: Marine Grade Aluminium – 5 mm
Meer informatie www.yamaha-motor.eu en www.waterdream.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X