Informatie voor de watersporter

Zeiljachthuren.nl breidt aanbod zeilvakanties en zeiljacht huren op Middellandse Zee uit dankzij vluchten Groningen – Palma de Mallorca

Groningen – Sinds 25 april tot en met 3 oktober is het ook mogelijk vanuit Groningen naar Palma de Mallorca te vliegen. Zeiljachthuren.nl breidt de zeilvakanties vanuit Palma de Mallorca in de Middelllandse Zee uit en de uitbreiding van de vliegmogelijkheden dragen hieraan bij.
Een zeilvakantie wordt weloverwogen geboekt. Verschillende mogelijkheden voor zeilvakanties worden vergeleken en de beslissing wordt veelal gebaseerd op kwaliteit, zekerheid, service en prijs. Ook de prijs, reisduur en het gemak van de eventuele vlucht naar de vertrekhaven kunnen bepalend zijn voor het wel of niet boeken van de zeilvakantie. De mogelijkheid om vanaf Groningen naar Palma de Mallorca te vliegen, trekt meer klanten naar deze zeilbestemming toe. Zeiljachthuren.nl speelt hierop in door de mogelijke zeilvakanties vanaf Mallorca uit te breiden.
Vanaf het voorjaar tot het najaar kan er vanaf Groningen naar Palma de Mallorca worden gevlogen vanaf het vliegveld in Eelde. Dit biedt goedkope mogelijkheden voor vluchten vanuit het Noorden wat doorslaggevend kan zijn voor het boeken van een zeilvakantie vanaf Palma de Mallorca. Een ideaal vertrekpunt voor een zeiltrip door de archipel van de Balearen. Prachtig zeilen, heerlijk eten en genieten van het bijna altijd mooie weer.
Meer informatie www.zeiljachthuren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht