Zeilmakerij Gaastra Sails houdt zaterdag 31 maart open dag met gebruikte zeilen verkoop en demonstratie 'Selden GX gennaker furler'

PERSBERICHT
Heeg – Op zaterdag 31 maart organiseert Gaastra Sails in haar zeilmakerij in Heeg een open dag. Deze open dag word gehouden om mensen te laten zien wat Gaastra Sails allemaal te bieden heeft op het gebied van de zeilsport. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers de zeilmakerij bezichtigen. Men kan zich uitgebreid laten informeren over jachtzeilen, boottenten en tuigage.
Op deze opendag zal er een 2e hands zeilen verkoop plaats vinden en worden er diverse demonstraties gegeven waaronder de introductie van de nieuwe Selden GX gennaker furler.
Ter ere van ons 115 jarige bestaan presenteren wij de Gaastra Goldlabel teams. Deze teams zullen dit seizoen Gaastra Sails vertegenwoordigen in de diverse wedstrijdvelden.
Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig waar onder begeleiding van ons team heerlijk gespeeld kan worden. Van 11 tot 17 uur zijn bezoekers van harte welkom aan de Gouden Boaijum 6 in Heeg.
Meer informatie www.gaastrasails.nl