Zeilschip Bounty voortaan door Nederlandse Trouw-Branche Organisatie erkende trouwlocatie

PERSBERICHT
Lelystad – Zeilschip Bounty zich opgegeven voor de toetsing als trouwlocatie door de ‘Nederlandse TrouwBranche Organisatie’ (NTBO) en de toewijzing van dit belangrijke keurmerk verkregen.
Trouwschip Bounty is een familiebedrijf, dat al sinds 2004 bruiloften op persoonlijke en betrokken wijze verzorgt. Naast de trouwlicenties voor de gemeentes Hoorn, Volendam en Amsterdam stadsdeel Oost, kwamen daar in 2012 de licenties voor Lelystad en dit jaar voor Amsterdam stadsdeel centrum bij. Voor deze laatste twee gemeentes is het mogelijk om al zeilend het ja-woord te geven.
Schipper en eigenaar Alex van Klaveren is heel erg blij met de toewijzing van het keurmerk. Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Wij willen met onze bijzondere 2-mast Brigantijn een nieuwe betekenis geven aan het de term ‘Huwelijksbootje’.
Al varend biedt trouwschip Bounty ruimte voor maximaal 50 gasten waardoor de bruiloftsceremonie op een zeer intieme manier kan worden ervaren. Stilliggend kunnen we het aantal gasten uitbreiden tot 85.
Meer informatie www.trouwschip.nl.